search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:35
MENU CLOSE

Σε ύφεση η φωτιά στα Χανιά

12.08.2020 18:29
Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά σε βιοτεχνία κεριών στον Ταύρο - Media

 

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε αργά το απόγευμα η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις δύο το μεσημέρι σε δύσβατη περιοχή της τοποθεσίας «Μουστάκο» του Δήμου Καντάνου – Σελίνου. Η φωτιά εξελίχθηκε σε χορτολιβαδική και δασική έκταση καίγοντας και ελιές ενώ ζημιές υπέστη και αγροτική κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή.

Λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα η φωτιά λόγω και της αλλαγής της διεύθυνσης των ανέμων κατευθύνθηκε προς την περιοχή της Σκλαβοπούλας. Το δύσβατο της περιοχής και οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν δυσκόλεψαν το έργο των δυνάμεων πυρόσβεσης, ενώ καθοριστική για τον περιορισμό και τον έλεγχο της πυρκαγιάς ήταν η συνδρομή δύο εναερίων μέσων που έκαναν ρίψεις νερού.

Τη μάχη με τις φλόγες έδωσαν 25 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 44 άνδρες, δύο πεζοπόρα τμήματα, υδροφόρα οχήματα δήμων, μηχανήματα ιδιωτών εργολάβων και ομάδες εθελοντών. Το έργο της πυρόσβεσης συντόνιζε ο διοικητής των Π.Υ Περιφέρειας Κρήτης Δημοσθένης Μπουντουράκης.

Στο σημείο της πυρκαγιάς θα παραμείνουν σε όλη τη διάρκεια της νύχτας οχήματα και προσωπικό της Π.Υ. ώστε να ελέγξουν όλες τις εστίες καθώς και τον κίνδυνο τυχόν αναζωπυρώσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:35