search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:46
MENU CLOSE

«Ιστορική ξεφτίλα» – «Θρήνος» στα ισπανικά πρωτοσέλιδα

15.08.2020 08:41
«Ιστορική ξεφτίλα» - «Θρήνος» στα ισπανικά πρωτοσέλιδα - Media

 

Η βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου με 8-2 αποτυπώνεται με σκληρά λόγια στον ισπανικό Τύπο, με τις τέσσερις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας κάνουν λόγο για «ντροπή» και «ιστορική ξεφτίλα».

Η Marca έχει τίτλο «Ντροπή» και συμπληρώνει: «Ιστορική ξεφτίλα: Η Μπάγερν επέβαλε στην Μπαρτσελόνα τη μεγαλύτερη ήττα της στο Champions League. Ο Σετιέν με το ενάμισι πόδι εκτός Το ισπανικό ποδόσφαιρο έμεινε χωρίς ομάδα στα ημιτελικά έπειτα από 13 χρόνια»

Η Mundo Deportivo σε μαύρο φόντο αναφέρει: «Έκλεισε ο κύκλος ντροπιαστικά

»

Η AS έχει τίτλο: «Ιστορική ξεφτίλα», ενώ μεταξύ άλλων επισημαίνει πως: «Ο διασυρμός από την Μπάγερν προκαλεί κρίση με ανυπολόγιστες συνέπειες που αγγίζει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα».

Η Sport, επίσης αναφέρεται σε «ιστορική ξεφτίλα» και συμπληρώνει: «Μια αστεία Μπαρτσελόνα δέχτηκε τη μεγαλύτερη ήττα της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ολοκλήρωσε μια αξιοθρήνητη χρονιά χωρίς τίτλο για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια».

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:45