search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:55
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Μετά την Αστυνομία, κρούσματα και στην Πυροσβεστική: 70 άνδρες σε καραντίνα στο Κορωπί

21.08.2020 13:30
Τραγωδία στον Αλμυρό: Νεκρός 39χρονος πυροσβέστης - Δέχτηκε θανατηφόρο χτύπημα από τη μάνικα στο κεφάλι - Media

 

Προβληματισμό έχουν αρχίσει να προκαλούν τα κρούσματα κορωνοϊού σε Αστυνομία και Πυροσβεστική, τόσο σε Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Είναι χαρακτηριστικό πώς τουλάχιστον 14 αστυνομικοί, από τα τμήματα Ομονοίας, τον Άγιο Παντελεήμονα, από την Πατησίων αλλά και την περιοχή της Βάρης-Βουλιαγμένης και την υποδιεύθυνση Τροχαίας, βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Στην Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον 50 αστυνομικοί έχουν τεθεί σε καραντίνα. Από χθες βρίσκονται σε καραντίνα έξι αστυνομικοί από το Α.Τ. Ομονοίας. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κρούσματα έχουν εμφανιστεί και στο Α.Τ. Πατησίων.  Ένα κρούσμα επίσης είχε το  τμήμα ασφαλείας Βάρης-Βουλιαγμένης, με από αστυνομικό ο οποίος ήταν στις 15 Αυγούστου σε υπηρεσία στην Τήνο όπου και ήρθε σε επαφή με συνάδελφό του από τη βορειοανατολική Αττική, που στη συνέχεια βρέθηκε θετικός.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, στο τμήμα της Πυροσβεστικής στο Κορωπί, επιβεβαιώνεται ένα κρούσμα ενώ 70 άνδρες μπήκαν σε υποχρεωτική καραντίνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:55