search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:14
MENU CLOSE

Ρόδος: Μητέρα κατήγγειλε τον 18χρονο γιο της για βιασμό του 13χρονου αδελφού του μπροστά σε φίλο του

22.08.2020 08:35
Θεσσαλονίκη: Επί εννέα χρόνια έκλεβαν κλειστό νυχτερινό κέντρο - «Σήκωσαν» μέχρι και τους νεροχύτες! - Media

 

Τον βιασμό του 13χρονου γιου της από τον 18χρονο αδελφό του, μπροστά μάλιστα σε φίλο του, κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα των δύο παιδιών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Ρόδο ενώ η καταγγελία στην αστυνομία έγινε στις 20 Αυγούστου. Η μητέρα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι και τα δύο της παιδιά αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα

Σύμφωνα μάλιστα με την καταγγελία, η αποτρόπαια πράξη είχε επαναληφθεί πριν έναν χρόνο και είχε καταγραφεί στο κινητό 47χρονου συγγενή της.

‏Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα -παρουσία δικαστικού λειτουργού- στα σπίτια των κατηγορούμενων και κατάσχεσαν ένα παιδικό παντελόνι, ένα παιδικό εσώρουχο και δύο κινητά τηλέφωνα στο σπίτι του 47χρονου και στο σπίτι του δεύτερου έναν φορητό υπολογιστή.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν και σε μια καλύβα, όπου καταγγέλθηκε ότι διεπράχθη ο βιασμός, αλλά δεν εντόπισαν ευρήματα. Επιπλέον, διόρισαν και ψυχολόγο ως πραγματογνώμονα, ενώ παρήγγειλαν και ιατροδικαστική εξέταση στο παιδί.

Με πληροφορίες από dimokratiki.gr και cyclades24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24