search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:25
MENU CLOSE

Γκίκας Μαγιορκίνης: Ποιος είναι ο «Τσιόδρας νο. 2» (Video)

25.08.2020 17:09
Μαγιορκίνης: Το καλοκαίρι του 2021 θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα - Media
 
Τη χρονιά που έδινε Πανελλαδικές εξετάσεις, με μακριά μαλλιά δεμένα σε κοτσίδα, χαλάρωνε με το αγαπημένο του πιάνο στο σπίτι. Έπαιζε έργα του Μπαχ μαζί με τον αδερφό του, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού, και λίγους μήνες μετά έκανε το ντεμπούτο του στα ΜΜΕ και το MEGA, ως αριστούχος της ιατρικής.
 
Στα 24 χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα, ο Γκίκας Μαγιορκίνης, που πλέον καλείται να γίνει ο αντικαταστάτης του Σωτήρη Τσιόδρα τις μέρες που ο καθηγητής δεν θα μπορεί να βρίσκεται δίπλα στον Νίκο Χαρδαλιά, η δημοσιότητα και οι επιτυχίες δεν αλλοίωσαν τον χαρακτήρα του.
 
Απλός, επικοινωνιακός και πάντα χαμηλών τόνων, όπως και ο Σωτήρης Τσιόδρας. Ένας επιστήμονας που ξέρει να κερδίζει τους συνομιλητές του και να κάνει τις απόψεις του να γίνονται κατανοητές με τον δικό του τρόπο. Κάτι που του έδωσε βήμα τους τελευταίους μήνες ακόμα και στο Euronews.
 
Η επιστημονική πορεία και η τελευταία εμφάνιση
Από την ιατρική σχολή της Αθήνας στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ως μεταδιδακτορικός ερευνητής, αμέσως μετά επίκουρος καθηγητής στο τμήμα υγιεινής και επιδημιολογίας της ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ και πλέον στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό.
 
Η επιλογή του για την καρέκλα του Σωτήρη Τσιόδρα μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο Γκίκας Μαγιορκίνης δείχνει να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται. Ψυχραιμία, απλό και ταυτόχρονα μεστό λόγο, αλλά και μια επαγγελματική πορεία που δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις.
 
Τα νέα του καθήκοντα στην εβδομαδιαία ενημέρωση είναι ακόμα μία πρόκληση που, όπως λένε εκείνοι που τον γνωρίζουν, δε θα αλλάξουν τις συνήθειες και την καθημερινότητά του.
 

Πηγή: Mega Channel
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:24