search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:31
MENU CLOSE

Ανεξαρτητοποιήθηκε βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» για …μία ώρα – Ζητά επανένταξη στο κόμμα!

31.08.2020 10:56
Ανεξαρτητοποιήθηκε βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» για …μία ώρα – Ζητά επανένταξη στο κόμμα! - Media

 

Κωμικές καταστάσεις εκτυλίσσονται από το πρωί στη βουλή καθώς η βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου θέλησε μέσα σε λίγη ώρα να ανακαλέσει την ανεξάρτατητοποίησής της.

Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται!

Συγκεκριμένα η κα Αλεξοπούλου λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας είχε ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή της καταθέτοντας τη σχετική επιστολή στο προεδρείο της Βουλής.

Λίγη ώρα μετά, περίπου στις 12:30 έγινε γνωστό ότι μαζί με τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκο Βελόπουλο επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Βουλής ζητώντας να ακυρωθεί η διαδικασία.

Η κα Αλεξοπούλου ζήτησε από τον Κώστα Τασούλα να μη λάβει υπ’ όψιν την επιστολή ανεξαρτητοποίησης λέγοντάς του ότι θέλει να παραμείνει στην κοινοβουλευτική ομάδα της «Ελληνικής Λύσης»!

«Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται» απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής, σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr και πρόσθεσε ότι «η επιστολή έχει ήδη πρωτοκολληθεί. Μπορείτε να κάνετε δήλωση επανένταξης» ήταν η απάντηση του κ. Τασούλα.

Είπα – ξείπα

Για το μπάχαλο που έχει προκύψει με την κοινοβουλευτική ομάδα της Ελληνικής Λύσης χάρη στα είπα-ξείπα της βουλευτίνας του Βόρειου Τομέα Αθηνών κας Αλεξοπούλου, η ίδια δεν έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κα Αλεξοπούλου επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την αρχική της επιστολή με την οποία γνωστοποιούσε την ανεξαρτητοποίησή της.

Σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 16 του Κανονισμού της Βουλής προκειμένου να επανενταχθεί η κα Αλεξοπούλου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Ελληνικής Λύσης» δεν αρκεί μόνο δική της δήλωση για την επανένταξή της αλλά κοινή δήλωση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κυριάκο Βελόπουλο ότι κάνει αποδεκτή την προσχώρησή της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:28