search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:12
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Χωρίς Τσιόδρα και Μαγιορκίνη η σημερινή ενημέρωση – Ποιος τους αντικαθιστά

04.09.2020 09:20
Κορωνοϊός: Χωρίς Τσιόδρα και Μαγιορκίνη η σημερινή ενημέρωση - Ποιος τους αντικαθιστά - Media

 

Χωρίς τον Σωτήρη Τσιόδρα θα διεξαχθεί η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό η οποία πραγματοποιείται πλέον κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Όμως τον Σ.Τσιόδρα δεν θα τον αντικαταστήσει ούτε ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης που είχε ορισθεί επίσης από το Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώνει το κοινό.

Άλλωστε επισήμως είχε γίνει γνωστό, όταν επανήλθε η ενημέρωση δυο φορές την εβδομάδα ότι στη θέση του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα, όταν απουσίαζε θα τον αντικαταστούσε ο επιδημιολόγος Γκίκας Μαγιορκίνης.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ethnos.gr, ο επίκουρος καθηγητής του ΕΚΠΑ βρίσκεται στα Κύθηρα και έτσι ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος θα είναι σήμερα στη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό.

Στην ενημέρωση θα συμμετάσχει κανονικά και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01