search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:01
MENU CLOSE

Υδραυλικός μαχαίρωσε μέχρι θανάτου πελάτισσα του μέσα στο μπάνιο, επειδή του ζήτησε σκόντο

09.09.2020 14:22
Σοκ: έκαψε ζωντανή την έγκυο ερωμένη του επειδή του αρνήθηκε να «ρίξει» το παιδί - Media

 

Η νοσοκόμα Inna Murzaeva από το Καζακστάν φεύγοντας από το σπίτι για να πάει στη βάρδια της στο νοσοκομείο, άκουσε έναν θόρυβο από το μπάνιο. Δεν είχε προλάβει να φτάσει στην πόρτα όταν διαπίστωσε ότι όλο το σπίτι είχε γεμίσει νερά. 


Όσο και εάν προσπαθούσε δεν έβρισκε κάποιον υδραυλικό. Οι σωληνώσεις είχαν διαλυθεί και έπρεπε επειγόντως να βρει μια λύση. Τελικά έψαξε στο ίντερνετ και κάλεσε ένα υδραυλικό που βρήκε εκεί. 


Τον περίμενε λίγη ώρα στο σπίτι και όταν έφτασε εκείνος στρώθηκε στη δουλειά. Δεν είχαν συζητήσει για την τιμή και όταν ήρθε η ώρα  Inna του ζήτησε να της κάνει σκόντο. Αντί απαντήσεως ο υδραυλικός έβγαλε ένα μεγάλο μαχαίρι από την τσάντα με τα εργαλεία και την έσφαξε επάνω στη λεκάνη μέσα στο μπάνιο. Από τις φωνές της ανησύχησε η ηλικιωμένη  μητέρα της νοσοκόμας η οποία έσπευσε στο μπάνιο να δει τι γινόταν. Πρόλαβε να δει μόνο τα αίματα. Ο υδραυλικός της επιτέθηκε και την κάρφωσε και εκείνη μέχρι θανάτου. 


Βγαίνοντας από το διαμέρισμα ο υδραυλικός συνάντησε τυχαία έναν γείτονα ο οποίος μόλις τον είδε μέσα στα αίματα άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Ο υδραυλικός δολοφόνος δεν του έδωσε δεύτερη ευκαιρία. Του έκοψε πέρα για πέρα το λαιμό. 
Στη συνέχεια εξαφανίσθηκε. Η αστυνομία της πόλης Αλμάτι βρίσκεται στα τυφλά, αφού κανείς δεν ξέρει να δώσει πληροφορίες. Περιμένουν λύση να δώσει το κινητό τηλέφωνο της Inna από το οποίο μπήκε στο ίντερνετ και έψαξε το δολοφόνο της 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:01