search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:27
MENU CLOSE

Η Κλοέ Καρντάσιαν και άλλοι 4 σελέμπριτις που μπήκαν φυλακή – Αυτός ήταν ο λόγος (Photos)

18.09.2020 14:34
Η Κλοέ Καρντάσιαν και άλλοι 4 σελέμπριτις που μπήκαν φυλακή - Αυτός ήταν ο λόγος (Photos) - Media

 

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να ζηλεύουμε την ζωή των διάσημων και να πιστεύουμε πως με την φήμη και τα χρήματά τους μπορούν να “αγοράσουν” τα πάντα, ωστόσο η ζωή αποδεικνύει πως μπροστά στον νόμο είμαστε όλοι ίσοι – ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε. Γιατί τα λέμε αυτά; Επειδή υπάρχουν αρκετοί celebrities που δεν είναι τόσο “αθώοι” όσο νομίζουμε… και έχουν περάσει μερικές ώρες, βδομάδες ή μήνες στην φυλακή και μεταξύ αυτών είναι και η Khloe Kardashian!

Δείτε στην συνέχεια πέντε celebs που είχαν μπλεξίματα με τον νόμο.

Khloe Kardashian: Η διάσημη τηλεπερσόνα, αν και καταδικάστηκε σε 30 μέρες φυλάκισης επειδή συνελήφθηκε να οδηγεί μεθυσμένη, τελικά έμεινε μόνο τρεις ώρες στο κελί. Την υπόλοιπή της ποινή προσφέροντας κοινωφελή εργασία – για λίγο, και έπειτα εξαγοράζοντας την ποινή της.

Robert Downey Jr: Ο ηθοποιός πέρασε περίπου ενάμιση χρόνο στην φυλακή για κατοχή και χρήση ναρκωτικών. Δέκα χρόνια μετά την περιπέτειά του, πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική ταινία Iron Man και όπως φαίνεται, η ζωή του άλλαξε.

Paris Hilton: Η Paris Hilton έμεινε 23 μέρες στις φυλακές του Los Angeles, επειδή συνελήφθη να οδηγεί με ληγμένο δίπλωμα. Όταν τελείωσε η φυλάκισή της, η χρυσή κληρονόμος δήλωσε από εκεί και πέρα “θα ήταν καλός άνθρωπος”.

Mark Wahlberg: Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο στην ηλικία των 16 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δύο ετών για επίθεση σε άντρα από το Βιετνάμ, τον οποίο τραυμάτισε με αντικείμενο στο κεφάλι και για επίσης επίθεση σε έναν άλλον άντρα κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του να ξεφύγει από την αστυνομία όταν έκλεψε μερικές μπύρες από κατάστημα της γειτονιάς του. Τελικά, ο Mark έμεινε στην φυλακή μόλις 45 μέρες.

Paul McCartney: Όταν το γνωστό μέλος των “Beatles” ήταν έφηβος είχε φυλακιστεί και απελαθεί από το Αμβούργο της Γερμανίας, για υποτιθέμενη απόπειρα εμπρησμού. Είκοσι χρόνια μετά και πιο συγκεκριμένα το 1980, ο Paul McCartney προσπάθησε να περάσει Μαριχουάνα στην Ιαπωνία και τότε, αν και καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλάκιση, εξέτισε 9 ημέρες σε μια φυλακή του Τόκιο

Πηγή: must.com.cy

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:26