search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:07
MENU CLOSE

Τρόμος για τη Sofia Vergara: Άγνωστος εισέβαλε στον χώρο της και έλεγε ότι ξέρει τον γιο της – Κλήθηκε η αστυνομία (Photos)

23.09.2020 14:50
Τρόμος για τη Sofia Vergara: Άγνωστος εισέβαλε στον χώρο της και έλεγε ότι ξέρει τον γιο της - Κλήθηκε η αστυνομία (Photos) - Media

 

Άγνωστος διαπέρασε την ασφάλεια της Sofia Vergara και του Joe Manganiello, καθώς ισχυριζόταν ότι γνώριζε τον γιο της Manolo, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ.

Η 48χρονη σταρ Modern Family και ο 45χρονος ηθοποιός του Magic Mike έπεσαν θύματα αγνώστου όταν ο ύποπτος εισέβαλε στην περιφραγμένη κοινότητά τους, αλλά τον εντόπισαν οι άνδρες ασφαλείας της.

Όταν η ασφάλεια στην αποκλειστική περιοχή υποψιάστηκε τον καταπατητή, ο οποίος ισχυριζόταν ότι γνώριζε τον 28χρονο γιο της Σόφιας, οδήγησε σε υποψίες και κλήση της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι οι σταρ αντιμετώπισαν το δράμα όταν ο άνδρας μπήκε στην κοινότητα το μεσημέρι την περασμένη εβδομάδα.

Όταν προσεγγίστηκε από την ασφάλεια, οι οποίοι τον υποπτεύθηκαν για τη συμπεριφορά του, λέγεται ότι είπε την ιστορία του για το Monolo.

Η ασφάλεια κάλεσε την αστυνομία και αφού εκείνος αρνήθηκε να φύγει ήσυχα, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για παράβαση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:07