search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:18
MENU CLOSE

Θετικός σε κορωνοϊό βρέθηκε ο αρνητής της μάσκας κυβερνήτης του Μισούρι

24.09.2020 14:26
Θετικός σε κορωνοϊό βρέθηκε ο αρνητής της μάσκας κυβερνήτης του Μισούρι - Media

 

Ο κυβερνήτης του Μισούρι, Μάικ Πάρσον και η σύζυγός του, Τερέζα, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνείου της πολιτείας των ΗΠΑ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι πρώτα η Τερέζα, που παρουσίασε ήπια συμπτώματα του Covid-19, και στη συνέχεια ο Μάικ Πάρσον έκαναν τεστ κορωνοϊού που βγήκε θετικό.

Τώρα, και οι δύο βρίσκονται σε καραντίνα και έχει αρχίσει διαδικασία ιχνηλάτησης στους συνεργάτες του κυβερνήτη, ο οποίος δεν παρουσιάζει συμπτώματα.

Σημειώνεται ότι ο Ρεπουμπλικανός Μάικ Πάρσον είχε αντιταχθεί στην υποχρεωτική χρήση μάσκας, ως μέτρο προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Μάλιστα, μιλώντας σε συγκέντρωση στη Σεντάλια, ο Πάρσον είχε πει «Δεν χρειάζεσαι το κράτος να σου πει αν θα φοράς αναθεματισμένη μάσκα. Αν θες να φοράς, φόρα την». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:17