search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:27
MENU CLOSE

Συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία στη Βουλή: Βρήκαν τον εισηγητή τους στη ΝΔ

25.09.2020 06:10
vouli_2.jpg

 

Τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε πότε ακριβώς θα έρθουν στη Βουλή οι κυρώσεις των τριών συμφωνιών που αφορούν τη Βόρεια Μακεδονία και επί της ουσίας θα σφραγίσουν τη διπλωματική σχέση Αθήνας – Σκοπίων.

Η Νέα Δημοκρατία αναζητεί τον εισηγητή και, όπως φαίνεται, είναι κοντά στο να τον βρει, καθώς σύμφωνα με την Καθημερινή σχετική βούληση έχει εκφράσει ο Αγγελος Συρίγος.

Ο βουλευτής της Α΄ Αθηνών έχει όλες τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο.

Πρώτον, δεν ανήκει στην κατηγορία των βουλευτών που την περίοδο της συμφωνίας είχαν σηκώσει παντιέρες επανάστασης, καθώς είχε κρατήσει χαμηλά τους τόνους, επισημαίνοντας τις αστοχίες της συμφωνίας με κόσμιο τρόπο.

Δεύτερον, έχει το επιστημονικό βάρος, ως διεθνολόγος, να μιλήσει για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα και, τρίτον, αλλά όχι ήσσονος σημασίας, ο Συρίγος είναι «καθαρόαιμος» δεξιός και ο λόγος του περνάει σε κοινά που στο συγκεκριμένο θέμα τα έχει ανάγκη η κυβέρνηση.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:26