search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:49
MENU CLOSE

Στη Βενετία θα πραγματοποιηθεί η επίδειξη μόδας του Rick Owens

27.09.2020 06:58
Στη Βενετία θα πραγματοποιηθεί η επίδειξη μόδας του Rick Owens - Media

 

Το σόου του Rick Owens, είναι συνήθως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στο ημερολόγιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, ωστόσο φέτος δεν θα διοργανωθεί στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας με έδρα το Παρίσι επέλεξε ως σκηνικό της επερχόμενης επίδειξης της νέας του συλλογής τη Βενετία.

Το σόου θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά.

«Κάνουμε μια λιτή επίδειξη δρόμου στην στο δεύτερο σπίτι μου – στο Λίντο, στη Βενετία- η οποία απέχει δύο ώρες από το εργοστάσιό μου στην Ιταλία» δήλωσε ο Rick Owens στο wwd. «Ήθελα να κάνω κάτι ζωντανό και δυνατό. Μπορεί να είναι μια στιγμή συγκράτησης, αλλά είναι επίσης καιρός να προσπαθήσουμε για τον καλύτερο εαυτό μας»

Τα λίγα στελέχη της βιομηχανίας με επίσημες προσκλήσεις αναμένεται να είναι επιλεγμένοι φωτογράφοι και κριτικοί για να αξιολογήσει την επίδειξη μόδας.

Οι πρωτοποριακές συλλογές του Rick Owens με χαρακτηριστικά τη γοτθική αισθητική του έχουν προσδώσει το προσωνύμιο «The Lord of Darkness».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:45