search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:12
MENU CLOSE

Η «απαγορευμένη» φωτογράφιση της Αλίκης αμέσως μετά το διαζύγιο με τον Παπαμιχαήλ (Photo)

30.09.2020 10:07
Η «απαγορευμένη» φωτογράφιση της Αλίκης αμέσως μετά το διαζύγιο με τον Παπαμιχαήλ (Photo) - Media

 

Η «απαγορευμένη» φωτογράφιση της Αλίκης, έγινε για το περιοδικό «Φαντάζιο» τον Οκτώβριο του 1975. Στο εξώφυλλο, η σταρ εμφανίζεται με μαύρο διαφανές κορμάκι και ο τίτλος προετοιμάζει για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στις εσωτερικές σελίδες. «Σέξι όσο ποτέ άλλοτε.

Μια »βασίλισσα» μιλάει στο Φαντάζιο για τα 20 χρόνια της βασιλείας της. Τα καλλιτεχνικά και τα προσωπικά της σχέδια, τη μοναξιά της»….
Η Βουγιουκλάκη ήταν ήδη 41 ετών, είχε πάρει διαζύγιο από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και έκανε στροφή στην προσωπική της ζωή, απελευθερωμένη από βάρη και ταμπού.…

Στο επίμαχο τεύχος του Φαντάζιο, η φωτογράφος την είχε πείσει να υπάρχει και μια πιο αποκαλυπτική λήψη, στην οποία θα αποκάλυπτε το στήθος της. Η φωτογράφιση έγινε, αλλά όταν η ηθοποιός είδε τις φωτογραφίες εκτυπωμένες, μετάνιωσε και ζήτησε να αποσυρθούν.

Λέγεται ότι φοβήθηκε, ότι οι συγκεκριμένες πόζες θα φόρτιζαν την αντιδικία της με τον Παπαμιχαήλ και πιθανόν να επηρέαζαν τη δικαστική απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού της. Έτσι, το περιοδικό κυκλοφόρησε χωρίς όλες τις επίμαχες πόζες και όπου χρειάστηκε «έπεσε μαχαίρι».

Το 1975, η φωτογράφιση θεωρήθηκε προκλητική, αν και δεν ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Τα ήθη ήταν πολύ συντηρητικά και το photoshop ανύπαρκτο.Η Βουγιουκλάκη, πάντως, όπως βλέπετε, ήταν γοητευτική και διατηρούσε το κορμί της νεανικό, με την αιώνια δίαιτα που έκανε, καταπιέζοντας, όσο ελάχιστες καλλιτέχνιδες, τον εαυτό της και την έμφυτη βουλιμία της. Ήταν η απόλυτη επαγγελματίας, όπως μαρτυρούν όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί της…

Πηγή: mixanitouxronou

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30