24/01/2021 18:17:28

Κύκλοι του προέδρου της Βουλής για το διορισμό Ζαρούλια: Αν καταδικαστεί, θα επανεξεταστεί η απόφαση

Ποινική δίωξη στη Ζαρούλια για τον διορισμό στη Βουλή - Media
 
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση διορισμού της συζύγου του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και πρώην βουλευτού, Ελένης Ζαρούλια, σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στη Βουλή, προκαλώντας αμηχανία στην προεδρία της Βουλής.
 
Μπροστά στις σφοδρές αντιδράσεις για το διορισμό, κύκλοι του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα ανέφεραν στο enikos.gr ότι αναμένουν «με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφαση του δικαστηρίου και αν η Χρυσή Αυγή κριθεί ως εγκληματική οργάνωση, όπως επιθυμούμε όλοι, τότε είναι δεδομένο ότι η απόφαση του διορισμού θα επανεξεταστεί».
 
«Πολύ δε περισσότερο, εάν κριθεί ότι οι κατηγορούμενοι χάνουν τα πολιτικά τους δικαιώματα, τότε θα ανακληθεί και η συγκεκριμένη απόφαση αλλά και η απόφαση, σύμφωνα με την οποία στη Χρυσή Αυγή έχουν διατεθεί αποσπασμένοι υπάλληλοι, λόγω του ποσοστού που έλαβε στις πρόσφατες ευρωεκλογές», σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.