search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:11
MENU CLOSE

Κύκλοι του προέδρου της Βουλής για το διορισμό Ζαρούλια: Αν καταδικαστεί, θα επανεξεταστεί η απόφαση

02.10.2020 15:29
Ποινική δίωξη στη Ζαρούλια για τον διορισμό στη Βουλή - Media
 
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση διορισμού της συζύγου του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και πρώην βουλευτού, Ελένης Ζαρούλια, σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στη Βουλή, προκαλώντας αμηχανία στην προεδρία της Βουλής.
 
Μπροστά στις σφοδρές αντιδράσεις για το διορισμό, κύκλοι του προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα ανέφεραν στο enikos.gr ότι αναμένουν «με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφαση του δικαστηρίου και αν η Χρυσή Αυγή κριθεί ως εγκληματική οργάνωση, όπως επιθυμούμε όλοι, τότε είναι δεδομένο ότι η απόφαση του διορισμού θα επανεξεταστεί».
 
«Πολύ δε περισσότερο, εάν κριθεί ότι οι κατηγορούμενοι χάνουν τα πολιτικά τους δικαιώματα, τότε θα ανακληθεί και η συγκεκριμένη απόφαση αλλά και η απόφαση, σύμφωνα με την οποία στη Χρυσή Αυγή έχουν διατεθεί αποσπασμένοι υπάλληλοι, λόγω του ποσοστού που έλαβε στις πρόσφατες ευρωεκλογές», σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50