search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:26
MENU CLOSE

Πέτσας: Θα κινηθώ δικαστικώς για το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» και το συκοφαντικό του περιεχόμενο

05.10.2020 05:49
Πέτσας: Σημαντικές οι επόμενες 48 ώρες για την εξέλιξη της πανδημίας ανά περιοχή - Media

 

Νομικά θα κινηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά της εφημερίδας “Δημοκρατία” για «συκοφαντικό» δημοσίευμα που κατηγορεί τον πεθερό τον πεθερό του για «φάμπρικα με επιδοτήσεις».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Πέτσας, αναφέρει:

«Κάποιοι επιχειρούν να επιρρίψουν ευθύνες, σε έναν άνθρωπο που τιμά με τον καθημερινό του αγώνα την τοπική αυτοδιοίκηση, με μοναδικό του “μειονέκτημα” το γεγονός ότι τυγχάνει συγγενής μου.

Είναι θλιβερό και ανήθικο το γεγονός ότι η “Κυριακάτικη Δημοκρατία” επικαλούμενη ανώνυμες καταγγελίες σε βάρος συγγενούς μου επιχειρεί να δημιουργήσει παντελώς αβάσιμες εντυπώσεις σε βάρος μου.

Και μάλιστα το κάνει ενώ γνωρίζει ότι η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ενώπιον του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λαμίας, προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητα όσων έχουν προβεί σε ενδεχόμενα παράνομες πράξεις.

Τους ενημερώνω ότι θα κινηθώ εξωδίκως και δικαστικώς για το δημοσίευμα αυτό της εφημερίδας και το συκοφαντικό του περιεχόμενο».

Το πρωτοσέλιδο έχει τίτλο «ΣΚΑΝΔΑΛΟ στη αυλή του Πέτσα» και αναφέρει πως.. «καταγγέλλουν τον πεθερό του υπουργού για φάμπρικα με επιδοτήσεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:23