search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:29
MENU CLOSE

ERTFLIX: Ιστορίες, ντοκιμαντέρ, ταινίες, εκπομπές με πρωταγωνιστές τα ζώα (Photos)

27.10.2020 13:22
ERTFLIX: Ιστορίες, ντοκιμαντέρ, ταινίες, εκπομπές με πρωταγωνιστές τα ζώα (Photos) - Media

 

Το ERTFLIX αγαπά τα ζώα και το δείχνει, όπως αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή της η ΕΡΤ. Έτσι, εντάσσει στο πρόγραμμά του ιστορίες, ντοκιμαντέρ, ταινίες, εκπομπές με πρωταγωνιστές εκπροσώπους από ολόκληρο το ζωικό βασίλειο.

Δείτε ένα ντοκιμαντέρ για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, παρακολουθήστε τη νέα εκπομπή της ΕΡΤ «Πλάνα με ουρά», βιώστε τη ζωή σε μια φάρμα της Ιρλανδίας, ακολουθήστε τις περιπέτειες ενός πιτσιρικά με τον σκύλο του στην μακρινή Αυστραλία, και μη φοβηθείτε να συναντήσετε κροκόδειλους, ελέφαντες, λιοντάρια, ιπποπόταμους αλλά και φλαμίνγκο, πιράνχας και κόκκινα καβούρια.

Το πρόγραμμα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Καθίστε αναπαυτικά στους καναπέδες σας, πατήστε το κόκκινο κουμπί στο τηλεχειριστήριο, ή μπείτε από τα APP για όλα τα κινητά, τις ταμπλέτες και τις τηλεοράσεις SAMSUNG και το θέαμα ξεκινά:

Πλάνα με ουρά: Στην εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ2 που παρουσιάζει η Τασούλα Επτακοίλη κάθε Σάββατο στις 18:00, στην οποία μπορείτε να δείτε και από το ERΤFLIX, αναδεικνύεται η ουσιαστική σχέση ανθρώπων και ζώων. Η εκπομπή μάς ξεναγεί σε έναν κόσμο δίπλα μας, όπου άνθρωποι και ζώα μοιράζονται το χώρο, το χρόνο και κυρίως την αγάπη τους.

Μια ημέρα για όλο τον κόσμο: Μπορεί η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4 Οκτωβρίου) να έχει περάσει, αλλά για κάποιους, όλο και περισσότερους, τα ζώα παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους. Η εκπομπή αποδίδει φόρο στα ζώα μέσα από τρεις ιδιαίτερες ιστορίες. Ανιχνεύει τη συμβολή της Μάγιας, του σκύλου-θεραπευτή, στη ζωή του Αλέξανδρου, ενός δεκάχρονου παιδιού στο φάσμα του αυτισμού. Πετά με τα περιστέρια του Μιχάλη και του Σάκη. Μετακομίζει στην ύπαιθρο με τη Μαρία, τον Γιώργο, τα τρία τους παιδιά, αλλά και τις χήνες, τις κότες, το άλογο και τα σκυλιά τους.

«Rare Breed- A Farming Year»: Σειρά ντοκιμαντέρ 12 ημίωρων επεισοδίων, τα οποία περιγράφουν τη ζωή σε φάρμες της Ιρλανδίας και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Η σειρά χαρτογραφεί τη γεωργική χρονιά μέσα από 21 κτήματα –γεωργικής εκμετάλλευσης, βουτροφίας, παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, καλλιέργειας φρούτων, ιπποτροφίας, λαχανοκομίας, χοιροτροφίας, εκτροφής αιγοπροβάτων-, ακόμη και ενός αγροκτήματος καλλιέργειας χριστουγεννιάτικων δέντρων.

«Red Dog- True Blue»: Πέντε χρόνια μετά την επιτυχία της ταινίας «Οι περιπέτειες ενός Κόκκινου Σκύλου», ο αγαπημένος σκύλος επιστρέφει σε γεγονότα που προηγούνται τις πρώτης ταινίας. Πρόκειται για μια ιστορία ενηλικίωσης ενός νεαρού αγοριού, το οποίο στέλνουν να ζήσει με τον παππού του σε μια αγροτική περιοχή της Δυτικής Αυστραλίας. Εκεί θα συναντήσει τυχαία έναν σκύλο με χαρακτηριστικό κόκκινο τρίχωμα και μια αγνή φιλία θα γεννηθεί. Οι δύο τους θα ζήσουν μοναδικές στιγμές ξενοιασιάς, γέλιου, αλλά και δράσης όταν θα μπλέξουν σε αναπάντεχες περιπέτειες.

«World’s greatest animal encounters»: Σειρά ξένων ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές άγρια ζώα. Θα παρακολουθήσουμε επικίνδυνους κροκόδειλους, αλιγάτορες και πιράνχας, ελέφαντες, ιπποπόταμους και φλαμίνγκο, δεινούς κολυμβητές μανάτους και πλατύποδες.

Διαθέσιμα στο https://www.ertflix.gr/ και με το κόκκινο κουμπί στους δέκτες σας για πρόσβαση στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, καθώς και στις δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android και για κινητά Huawei.

Ακόμη, διαθέσιμο πλέον και για smart TV Samsung, αφού κατεβάσετε το ειδικό δωρεάν App Ertflix, από το Samsung APPS στην τηλεόραση σας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:29