search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:25
MENU CLOSE

Μεθυσμένος οδηγός είπε ψέματα ότι πέθανε η σύντροφός του για να μην του πάρουν το δίπλωμα – Κατέληξε στη φυλακή (Photos)

29.10.2020 14:25
Μεθυσμένος οδηγός είπε ψέματα ότι πέθανε η σύντροφός του για να μην του πάρουν το δίπλωμα – Κατέληξε στη φυλακή (Photos) - Media

 

Ένας μεθυσμένος οδηγός κατάφερε να αποφύγει να του πάρουν οι αστυνομικοί την άδεια οδήγησης λέγοντας ψέματα ότι πέθανε η σύντροφός του που και φυλακίστηκε για ψευδορκία – αφού εκείνη άνοιξε την πόρτα σε αστυνομικούς που έμειναν έκπληκτοι.

Ο 40χρονος Γκράχαμ Νέλσον ήταν μεθυσμένος όταν ισχυρίστηκε ότι έπιασε το τιμόνι επειδή ο σύντροφός του, η 31χρονη Χόλι Κάρπεντερ, του ζήτησε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί τον άφησαν και του επιτράπηκε να διατηρήσει την άδεια οδήγησής του.

Αλλά κάποιος αστυνομικός υποπτεύθηκε ότι η ιστορία του δεν φαινόταν αληθινή.

Στο δικαστήριο, ακούστηκε ότι ο Nelson έκανε στην άκρη με το αυτοκίνητό του στο Darlington στη Μ. Βρετανία, στις 1.27 π.μ. στις 27 Ιουνίου 2019, μετά από σήμα των αστυνομικών για έλεγχο.

Η εισαγγελέας Jane Waugh είπε ότι μετά από έλεγχό του σε μηχάνημα, εμφύσησε 77 και 76mg αλκοόλ με το νόμιμο όριο οδήγησης να είναι στα 35mg.

Δεν έκανε καμία αναφορά για ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης μέχρι την πρώτη του εμφάνιση ενώπιον δικαστών, δύο εβδομάδες αργότερα.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι η γυναίκα, η οποία υπέφερε από κυστική ίνωση, πέθανε στις 6 Ιουλίου 2019.

Ο Νέλσον αρνήθηκε την οδήγηση με υπερβολικό αλκοόλ στο παρελθόν, παρά τις καταδικαστικές αποφάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Είπε ότι η σύντροφός του του τηλεφώνησε καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει και, καθώς δεν μπορούσε να πάρει ταξί, οδήγησε στο σπίτι της.

Όταν συνελήφθη, ο Νέλσον είπε ότι θα είχε χάσει το αυτοκίνητο και τη δουλειά του αν του έπαιρναν το δίπλωμα, και «πανικοβλήθηκε».

Τέλος, παραδέχθηκε ψευδορκία και καταδικάστηκε σε φυλάκιση για έξι μήνες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01