search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:39
MENU CLOSE

Πατέρας Αντώνιος σε κήρυγμα του στον Άγιο Αθανάσιο: Θεϊκή παρέμβαση ο σεισμός στην Σάμο (video)

02.11.2020 15:41
Οι κληρικοί ζητούν από τον Πρωθυπουργό ανοιχτές εκκλησίες ενόψει Χριστουγέννων - Media

 

Εξοργιστικά όσα είπε στο κήρυγμά του ο πατέρας Αντώνιο στον Άγιο Αθανάσιο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Κυριακής.

Μέσα σε ένα παραλήρημα για τον κορονοϊό, τον οποίο «χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για να μπει η εκκλησία στο περιθώριο», ο πατέρας Αντώνιος έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι ο σεισμός που έπληξε τη Σάμο και κόστισε τη ζωή σε δύο παιδιά, ήταν «θεϊκή παρέμβαση ή τιμωρία».

«Ο Θεός να μας φωτίζει και να μας δώσει μία διέξοδο, γιατί παρόλο που φτάσαμε στο σημείο αυτό πιστεύω με μία παρέμβαση δική του θεϊκή… και είδατε τι έγινε τώρα με τους σεισμούς. Ε, άμα θέλετε τέτοια παρέμβαση άνωθεν θα την έχουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο του κηρύγματός του, ο πατέρας Αντώνιος, αναφερθείς στο κλείσιμο της εστίασης στις «κόκκινες» περιοχές είπε: «Κλείσανε την εστίαση επειδή ζητήσαμε να ενταχθούν οι εκκλησίες στην εστίαση. Δεν έχουμε κόλλυβα εμείς εδώ; πώς θα τα φάμε;»!

Δείτε την αναφορά στην Σάμο στο 1:23:54:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:39