search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:48
MENU CLOSE

Κινέζικο εμβόλιο για τον κορωνοϊό έκανε ο σεΐχης του Ντουμπάι (Photo)

03.11.2020 12:53
Κινέζικο εμβόλιο για τον κορωνοϊό έκανε ο σεΐχης του Ντουμπάι (Photo) - Media

 

Εμβόλιο για τον κορωνοϊό έκανε ο σεΐχης του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ. Ο αντιπρόεδρος και πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων εμβολιάστηκε σήμερα, με το σκεύασμα που έχει ήδη χορηγηθεί στον υπουργό Εξωτερικών Αμπντουλάχ Μπιν Ζαγιέντ και μία σειρά από αξιωματούχους της χώρας.

Πρόκειται για το εμβόλιο που ανέπτυξε η κινεζική εταιρεία Sinopharm Group και το οποίο δοκιμάζεται στο πλαίσιο της Φάσης 3 των σχετικών ερευνών από τον Ιούλιο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το Σεπτέμβριο, η κυβέρνηση έδωσε έκτακτη έγκριση για τη χρήση του στους εργαζόμενους του τομέα υγείας.

«Κάνοντας το εμβόλιο του Covid-19 σήμερα. Ευχόμαστε σε όλους ασφάλεια και καλή υγεία και είμαστε υπερήφανοι για τις ομάδες μας, που δούλεψαν ακατάπαυστα για να κάνουν το εμβόλιο διαθέσιμο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα», έγραψε ο σεΐχης στο Twitter.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45