search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:01
MENU CLOSE

Βαρύ πένθος για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου: «Τώρα δε θα μπορείτε να πείτε ότι δεν ξέρετε οικογένεια που έχασε άνθρωπο από κορωνοϊό»

06.11.2020 10:06
Βαρύ πένθος για την Καλλιόπη Ευαγγελίδου: «Τώρα δε θα μπορείτε να πείτε ότι δεν ξέρετε οικογένεια που έχασε άνθρωπο από κορωνοϊό» - Media

 

Τον πεθερό της από επιπλοκές κορωνοϊού θρηνεί η Καλλιόπη Ευαγγελίδου η οποία με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους εκείνους που εξακολουθούν να μην πιστεύουν στην ύπαρξη ή την επικινδυνότητα του ιού.

«Την Τετάρτη κηδέψαμε τον πεθερό μου. Έφυγε από επιπλοκές του κορονοϊού μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Ένας άνθρωπος 75 ετών, τετράγερος, τον  οποίο αποχαιρετήσαμε σε μια σύντομη πρωτόγνωρη τελετή.

Τα παιδιά του και η γυναίκα του είναι συντετριμμένοι γι’αυτό δεν θα πω τίποτε άλλο. Έχω πάνω από 4.500 φίλους σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πάνω από 4.500 δεν θα μπορείτε πια να πείτε ότι δεν ξέρετε κάποια οικογένεια που έχασε τον άνθρωπο της από τον κορονοϊό. Γνωρίζετε εμένα» έγραψε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15