search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:19
MENU CLOSE

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Είναι ντροπή για την ελληνική γλώσσα να λέμε σεξ και όχι “γαμ…”» (Video)

17.11.2020 10:24
Γιώργος Γιαννόπουλος: «Είναι ντροπή για την ελληνική γλώσσα να λέμε σεξ και όχι “γαμ...”» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος, αναφερόμενος μεταξύ άλλων, στον κορωνοϊό, τον τρόπο που βιώνει τις δύσκολες ημέρες του lockdown, την αδερφή του που έχασε πριν από δύο χρόνια αλλά και την αντίθεσή του στο γεγονός ότι ελληνικές λέξεις τις χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα ως “αμερικάνικες”

«Στο Δήμο Ηλιούπολης που είμαι δημοτικός σύμβουλος λέω στους πολίτες να προσέχουν, να μη ζητάνε μόνο. Έχω πάρει πολλή αγάπη από την αδερφούλα μου, την Αγγελική που είχε σύνδρομο down. “Έφυγε” πριν δύο χρόνια.

Με ενοχλεί όταν ξεπαρκάρω και μου κολλάνε από πίσω. Ας είμαστε ευγενείς. Ο ελληνικός λαός δεν είναι ευγενικός, μας έχουν επηρεάσει τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Χάρηκα που ο Πρωθυπουργός είπε ότι υπάρχουν ψεκασμένοι, για τον κορωνοϊό. Τώρα που δεν δουλεύω περπατάω πολύ. Στους ανθρώπους που βλέπω χωρίς μάσκα κάνω παρατήρηση.

Οι λέξεις που χρειάζονται μπιπ να μη λέγονται μόνο τα μεσάνυχτα. Να μην είμαστε κουτοπόνηροι. Λέμε τη λέξη σ@ξ που είναι αμερικάνικη και την περνάμε. Αν πούμε τη λέξη “γαμ…” απαγορεύεται. Είναι ντροπή αυτό για την ελληνική γλώσσα, για την ιστορία αυτής της χώρας» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:19