17/01/2021 20:13:56

Γεμίζουν σκυλιά οι ένοπλες δυνάμεις

Γεμίζουν σκυλιά οι ένοπλες δυνάμεις - Media

 

Γεμίζουν σκυλιά οι Ένοπλες δυνάμεις. Και κυριολεκτούμε αφού με εγκύκλιο καλούνται για «κατάταξη»  στις Ένοπλες Δυνάμεις 193 στρατιωτικοί σκύλοι. Η προκήρυξη είναι από τη Διοίκηση Αεροπορικής εκπαίδευσης και αφορά σε διαγωνισμό µε ανοικτή διαδικασία και µε κριτήριο ανάθεσης την πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της τιµής, για την προµήθεια 193 στρατιωτικών σκύλων για την κάλυψη των απαιτήσεων και των τριών Κλάδων των ΕΔ.
Το συνολικό προυπολογισθέν ποσό θα φτάσει τις 484.000 ευρώ. Οι στρατιωτική σκύλοι που θα επιλεγούν θα είναι σκύλοι φρούρησης, σκύλοι ανίχνευσης ουσιών και σκύλοι αναπαραγωγής. 
Σύμφωνα με τον διαγωνισμό την επόμενη διετία:
Ο Στρατός Ξηράς θα προμηθευθεί 95 σκύλους φρούρησης. Το Πολεμικό Ναυτικό 20 σκύλους φρούρησης και η Πολεμική Αεροπορία 75 σκύλους φρούρησης και 3 σκύλους ανίχνευσης. 
Σύμφωνα με την προκήρυξη οι σκύλοι θα πρέπει να είναι Γερμανικοί ποιμενικοί, Βελγικοί ποιμενικοί και Δανέζικοι ποιμενικοί. Η ηλικία τους θα πρέπει να είναι από 12 έως 24 µηνών και γίνονται αποδεκτοί σκύλοι αρσενικού και θηλυκού γένους. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.