search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:58
MENU CLOSE

Γεμίζουν σκυλιά οι ένοπλες δυνάμεις

23.11.2020 14:48
skylia.jpg

 

Γεμίζουν σκυλιά οι Ένοπλες δυνάμεις. Και κυριολεκτούμε αφού με εγκύκλιο καλούνται για «κατάταξη»  στις Ένοπλες Δυνάμεις 193 στρατιωτικοί σκύλοι. Η προκήρυξη είναι από τη Διοίκηση Αεροπορικής εκπαίδευσης και αφορά σε διαγωνισμό µε ανοικτή διαδικασία και µε κριτήριο ανάθεσης την πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της τιµής, για την προµήθεια 193 στρατιωτικών σκύλων για την κάλυψη των απαιτήσεων και των τριών Κλάδων των ΕΔ.
Το συνολικό προυπολογισθέν ποσό θα φτάσει τις 484.000 ευρώ. Οι στρατιωτική σκύλοι που θα επιλεγούν θα είναι σκύλοι φρούρησης, σκύλοι ανίχνευσης ουσιών και σκύλοι αναπαραγωγής. 
Σύμφωνα με τον διαγωνισμό την επόμενη διετία:
Ο Στρατός Ξηράς θα προμηθευθεί 95 σκύλους φρούρησης. Το Πολεμικό Ναυτικό 20 σκύλους φρούρησης και η Πολεμική Αεροπορία 75 σκύλους φρούρησης και 3 σκύλους ανίχνευσης. 
Σύμφωνα με την προκήρυξη οι σκύλοι θα πρέπει να είναι Γερμανικοί ποιμενικοί, Βελγικοί ποιμενικοί και Δανέζικοι ποιμενικοί. Η ηλικία τους θα πρέπει να είναι από 12 έως 24 µηνών και γίνονται αποδεκτοί σκύλοι αρσενικού και θηλυκού γένους. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:57