17/01/2021 15:17:53

Φώτης Μεταξόπουλος: «Στην ηλικία μου έχω βάλει ημερομηνία... λήξεως στα 120»

Φώτης Μεταξόπουλος: «Στην ηλικία μου έχω βάλει ημερομηνία... λήξεως στα 120» - Media

 

Στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε ο Φώτης Μεταξόπουλος, αποκαλύπτοντας με χιούμορ ότι έχει βάλει ημερομηνία... λήξεως στα 120!

Ο γνωστός χορογράφος μίλησε, όμως, και για τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά, αποκαλύπτοντας ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με όσα γράφονταν για την απόφασή του να γίνει πατέρας σε τόσο προχωρημένη ηλικία, καθώς ο ίδιος αισθανόταν ευτυχισμένος. 


Είχατε πει σε παλαιότερη κουβέντα μας, ότι η ηλικία βρίσκεται μόνο στα χαρτιά, κι ότι δεν έχετε καμία σχέση εσείς με αυτό.
Ναι, το θυμάμαι, το έχω πει… Ειδικά στο σώμα μου αισθάνομαι 42 χρονών.

Γιατί 42 κι όχι 35 χρονών;
Μην το παρακάνουμε, γιατί στα 35 ήμουν πιο ζωντανός, τώρα είμαι όσο ήμουν στα 42. Έχω βάλει ημερομηνία λήξεως στα 120.

Είχατε αναφέρει επίσης ότι θα επιχειρούσατε να κάνετε κι άλλο παιδί και μάλιστα δίδυμα, για να “μπείτε στο μάτι”, του αείμνηστου Κώστα Βουτσά.
Στον Βουτσά είχα πει ότι θα πάω στα 120, κι αυτός επέμενε… Έκανε κι ένα παιδί και θα σας πω τι μου είχε εμπιστευτεί… Μου είχε πει: “Δε με νοιάζει τι λένε, εγώ είμαι ευτυχισμένος”, κι έτσι “έφυγε” ευτυχισμένος.

Τον ενοχλούσαν κουβέντες που λέγονταν για εκείνον;
«Δεν τον ενοχλούσαν, δεν τον ενδιέφεραν, έλεγε: “Είμαι ευτυχισμένος εγώ; Τι με νοιάζει τι λένε;”», είπε ο γνωστός χορογράφος

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.