search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:49
MENU CLOSE

Έντονη κριτική ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση για Δράμα, Αλεξανδρούπολη: Όσα συμβαίνουν οφείλονται σε αδιαφορία και ανικανότητα

27.11.2020 14:59
ΚΙΝΑΛ: Το Μαξίμου «δείχνει» τον ΕΟΔΥ για την αποτυχία στον κορωνοϊό – Δεν έχουν θάρρος να αναλάβουν τις ευθύνες τους - Media

 

Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση ασκεί το Κίνημα Αλλαγής για την «τραγική» -όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου- κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι υγειονομικές μονάδες στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

«Πράξεις τώρα. Τα κενά περιεχομένου λόγια του κ. Μητσοτάκη για το ΕΣΥ, τον εκθέτουν πια ανεπανόρθωτα. Τα λάθη και οι παραλείψεις τους, θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία των πολιτών», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής υπενθυμίζοντας ότι ανέδειξε από τις 19 Νοεμβρίου, με την πανδημία να ξεπερνά κάθε όριο στη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα και όλη τη Β. Ελλάδα, ότι τα εγκαταλελειμμένα από την κυβέρνηση και τραγικά υποστελεχωμένα νοσοκομεία δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

«Οι αρμόδιοι υπουργοί όμως σφύριζαν αδιάφορα», αναφέρει και προσθέτει πως «τα όσα διαδραματίζονται σήμερα στη Δράμα, στην Αλεξανδρούπολη και σε άλλες περιοχές, είναι τραγικά καθώς αναδεικνύουν τις ευθύνες της κυβέρνησης, την έλλειψη κάθε προετοιμασίας, την αδιαφορία και την ανικανότητα των αρμοδίων».

Ζητάει από την κυβέρνηση να υλοποιήσει άμεσα τις μόνιμες προσλήψεις που καθυστερημένα προκηρύχθηκαν, να μονιμοποιήσει το επικουρικό προσωπικό, να ενεργοποιήσει την πρωτοβάθμια φροντίδα και να προμηθευτούν μηχανήματα για πολλά τεστ και έλεγχο της διασποράς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:48