search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:09
MENU CLOSE

Η Τζένιφερ Λόπεζ φωτογραφίζεται με τη μητέρα της  – Tα μυστικά ομορφιάς της την ενέπνευσαν

02.12.2020 16:36
Η Τζένιφερ Λόπεζ φωτογραφίζεται με τη μητέρα της  - Tα μυστικά ομορφιάς της την ενέπνευσαν - Media

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε μια σπάνια selfie με τη μητέρα της, Γουαδελούπη Ροντρίγκεζ, με αφορμή τη νέα σειρά ομορφιάς J.Lo Beauty.

Μητέρα και κόρη φωτογραφίζονται μαζί και πλέον έχουμε την απόδειξη ότι στο DNA της μητέρας της, Γουαδελούπης, οφείλει την διαχρονική νεότητά της η pop star.

H Τζένιφερ Λόπεζ φορώντας ένα λευκό top του οίκου Oscar de la Renta εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά, αλλά όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην όμορφη μητέρα της, η οποία αν και 74 ετών (στις 12 Δεκεμβρίου κλείνει τα 75) μοιάζει πολύ νεότερη.

«Τα μυστικά της μητέρας μου είναι τα θεμέλια του JLo BEAUTY. Σύντομα θα τα μοιραστούμε με όλους εσάς» σημείωσε χαρακτηριστικά η ποπ τραγουδίστρια, η οποία πριν από λίγες ημέρες σάρωσε το Instagram ποζάροντας ολόγυμνη για το νέο της single.

Απ΄ ότι φαίνεται η μητέρα της Τζένιφερ Λόπεζ αποτελεί πηγή έμπνευσής της για τη νέα σειρά προϊόντων ομορφιάς JLo Beauty. Η σελίδα του brand στο Instagram μετρά ήδη χιλιάδες ακόλουθους και likes.

H τραγουδίστρια τονίζει πως η ομορφιά δεν έχει ημερομηνία λήξης: ένα μότο που υιοθετεί και την εμπνέει στο νέο της εγχείρημα.

Η κυκλοφορία των προϊόντων αναμένεται στις αρχές του 2021.

Πηγή: bovary.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:09