search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:16
MENU CLOSE

Kρήτη: Σκύλος επιτέθηκε σε 2χρονο κοριτσάκι – Μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο

04.12.2020 08:15
Kρήτη: Σκύλος επιτέθηκε σε 2χρονο κοριτσάκι - Μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο - Media

 

Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε ένα κοριτσάκι 2 ετών την Τετάρτη, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από σκύλο. Το περιστατικό συνέβη στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικώς στο νοσοκομείο της πόλης από τον παππού του ενώ οι γιατροί έκριναν την μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Τα τραύματα ωστόσο προβλημάτισαν τους γιατρούς οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία προκειμένου να ξεκινήσουν έρευνες για το πως ακριβώς τραυματίστηκε.

όπως αναφέρει το cretapost στα πλαίσια της έρευνας ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ανθρώπινο χέρι ή σκύλος όπως καταγγέλθηκε, προκάλεσαν τον τραυματισμό του.

Τελικά το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε το κοριτσάκι επιβεβαίωσε όσα υποστήριξε εξ αρχής η οικογένεια.

Ότι δηλαδή τα θλαστικά τραύματα που φέρει στο κεφάλι και άλλα μέρη του σώματός του, προκλήθηκαν από σκύλο και μάλιστα ιδιοκτησίας της ίδιας της οικογένειας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το παιδί πλησίασε τον γερμανικό ποιμενικό , ο οποίος ήταν δεμένος.

Παρόλο που το συγγενικό περιβάλλον κάνει λόγο για ένα ήρεμο σκυλί, το οποίο ζει δέκα χρόνια στην οικογένεια, εκείνο ξαφνικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στη μικρούλα και τις κατάφερε δύο βαθιές δαγκωματιές στον αυχένα.

Τα τραύματα είναι σοβαρά, ωστόσο η ζωή του παιδιού, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν κινδυνεύει. Το περιστατικό συνέβη στην επιχείρηση που διατηρεί ο παππούς του κοριτσιού ενώ η μητέρα δεν βρισκόταν μπροστά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:16