search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:39
MENU CLOSE

«Μυστήριο» στα Ανάκτορα: Παραιτήθηκε η επικεφαλής οικονόμος της βασίλισσας μετά την «εξέγερση»

06.12.2020 17:50
Καθόλου... βασιλικό το πρωινό της βασίλισσας Ελισάβετ - Τι της αρέσει να τρώει - Media

 

Μυστήριο χαρακτηρίζουν βρετανικά ΜΜΕ την παραίτηση της επικεφαλής οικονόμου της βασιλικής κατοικίας στο Σάντρινγκχαμ, ύστερα από 32 χρόνια.

Η 56χρονη Πατρίσια Ερλ, η οποία εργαζόταν στο κτήμα Νόρφολκ, εγκατέλειψε τα καθήκοντά της τρεις εβδομάδες μετά την εξέγερση του προσωπικού και την άρνηση των υπαλλήλων να ακολουθήσουν τα βασιλικά σχέδια και να απομονωθούν από τις οικογένειές τους για έναν μήνα προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τους γαλαζοαίματους για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τη Sun, η γυναίκα ντροπιάστηκε όταν το προσωπικό αρνήθηκε στην προστατευτική “φούσκα” του Σάντρινγκχαμ, τα Χριστούγεννα, ως μέτρο πρόληψης του κορωνοϊού.

Η Πατρίσια ήταν αναγνωρισμένο μέλος του βασιλικού προσωπικού και το 2018 είχε τιμηθεί με το βασιλικό βικτωριανό μετάλλιο. Θεσπίστηκε από τη βασίλισσα Βικτώρια το 1896 και απονέμεται σε όσους δείχνουν αφοσίωση στη βασιλική οικογένεια.

Η ίδια αρνήθηκε να δηλώσει το παραμικρό για την παραίτησή της, ενώ ο εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ έκανε λόγο για  “μία εντελώς αμοιβαία αποχώρηση”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01