search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:55
MENU CLOSE

«Σφήνα» Κωτσόβολου, σε Jumbo – Μουστάκα: Πουλάει χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με click away (photo)

24.12.2020 15:26
«Σφήνα» Κωτσόβολου, σε Jumbo - Μουστάκα: Πουλάει χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με click away (photo) - Media

 

Μερίδιο από τον τζίρο των μεγάλων παιχνιδάδικων όπως είναι τα Jumbo κι ο Μουστάκας φαίνεται ότι προσπαθεί να διεκδικήσει ο Κωτσόβολος καθώςαρχίζει να πουλάει με click away τα παραδοσιακά παιχνίδια για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Πέρα από κονσόλες και ηλεκτρονικά παιχνίδια ο Κωτσόβολος μπαίνει και στα “παραδοσιακά” παιχνίδια για την περίοδο των Χριστουγέννων. Με το λανσάρισμα των παιχνιδιών αυτών θα προσπαθήσει η εταιρεία να πάρει μερίδιο από την αγορά παιχνιδιών μέσω της διάθεσής τους με click away, έχοντας απέναντί της ισχυρούς ανταγωνιστές όπως τα Jumbo και ο Μουστάκας και οι οποίοι όμως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα παράδοσης των προϊόντων τους είτε με κούριερ είτε με click away.

100 επιλεγμένα παιχνίδια μέσα σε 20 λεπτά

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της σελίδα η Κωτσόβολος διατίθενται 100 επιλεγμένοι τίτλοι παιδικών παιχνιδιών αποκλειστικά με την μέθοδο click away από συγκεκριμένο αριθμό καταστημάτων. Μάλιστα διευκρινίζει ότι η παραγγελία των παιχνιδιών μπορεί να είναι έτοιμη εντός 20 λεπτών. Αξίζει να αναφερθεί ότι αφορά παιχνίδια όλων των μεγάλων διεθνών και εγχώριων εταιριών όπως Hasbro, Mattel, Playmobil, Lego, AS Company κ.α..

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:54