search
ΣΑΒΒΑΤΟ 30.03.2024 00:56
MENU CLOSE

Δερμιτζάκης για εκκλησίες: «Μην απορείτε γιατί θα είμαστε για καιρό σε lockdown» (photo)

06.01.2021 10:34
Δερμιτζάκης για εκκλησίες: «Μην απορείτε γιατί θα είμαστε για καιρό σε lockdown» (photo) - Media

 

Την έντονη δυσαρέσκεια και ανησυχία του για τις εικόνες συνωστισμού στις εκκλησίες εξέφρασε ο Μανώλης Δερμιτζάκης με ανάρτησή του στο facebook. “Σύντομα και κλειστά σχολεία ξανά”.

Άμεση ήταν η αντίδραση και η εκδήλωση της έντονης ανησυχίας από τον χώρο των ειδικών για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρείται από το πρωί της Τετάρτης, ανήμερα των Θεοφανίων, στις εκκλησιές της χώρας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Μανώλη Δερμιτζάκη, ο οποίος με ανάρτησή του μοιράστηκε μερικές τέτοιες εικόνες, μαζί και την πεποίθηση πως αυτές θα κρατήσουν τη χώρα σε καθεστώς lockdown για καιρό, πράγμα για το οποίος ουδείς πρέπει να απορεί βλέποντας όσα διαδραματίζονται στις εκκλησίες. Μάλιστα, με το άνοιγμα των σχολείων να είναι προ των πυλών, ο καθηγητής Γενετικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου της Γενεύης εκτίμησε πως, μετά τα σημερινά, ούτε αυτά θα μείνουν για καιρό ανοιχτά.

“Κατόπιν τούτου μην απορεί κανείς γιατί η Ελλάδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και lockdown για πολύ καρό, και ίσως και με κλειστά σχολεία πάλι σύντομα”, έγραψε ο Μανώλης Δερμιτζάκης στο facebook.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30.03.2024 00:56