search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:18
MENU CLOSE

Επίθεση στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι οκτώ κατηγορούμενοι

08.01.2021 17:55
Επίθεση στον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι οκτώ κατηγορούμενοι - Media
 
Ελεύθεροι -με περιοριστικούς όρους για κάποιους- αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι οκτώ κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην επίθεση σε βάρος του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου, στις 29 Οκτωβρίου 2020.
 
Με την ολοκλήρωση της απολογητικής διαδικασίας, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι σε τέσσερις από τους κατηγορούμενους πρέπει να επιβληθεί χρηματική εγγύηση 3000 ευρώ στον καθένα καθώς και ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μία φορά το μήνα. Οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανέναν όρο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι κατηγορούμενοι, επτά άνδρες και μία γυναίκα, στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις βαριές κατηγορίες που τους αποδίδονται για εγκληματική οργάνωση, αρπαγή, παράνομη κατακράτηση και παράνομη βία, διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
 
Οι οκτώ υποστηρίζουν πως δεν στοιχειοθετούνται οι σε βάρος τους κατηγορίες, ενώ αρνούνται κάθε εμπλοκή και συμμετοχή τους στην αποτρόπαιη ενέργεια σε βάρος του πρύτανη.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:17