search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:57
MENU CLOSE

Συγκλονιστική εξομολόγηση Ζαλμά: Είχα καρκίνο του στόματος και φυματίωση (Video)

14.01.2021 16:25
«Πέθαναν» τον Σταύρο Ζαλμά - Το ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλα - Media

 

Για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε όταν εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος και τα οποία τον οδήγησαν στην απόφαση να τα παρατήσει και να γίνει ηθοποιός, μίλησε ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο γνωστός ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε από απώλεια λίμπιντο, καρκίνο στο στόμα και φυματίωση στα σχεδόν 10 χρόνια που εργάστηκε σε τράπεζα, όπως δήλωσε στην εκπομπή “Η ζωή είναι στιγμές” της ΕΡΤ2.

“Με έπνιγε και δεν ήταν μόνο αυτό το περιβάλλον το εργασιακό. Είχα μέσα μου αυτή τη φλόγα της υποκριτικής που με έκαιγε. Κουβαλούσα πάρα πολύ δύσκολα τον Ζαλμά μέσα μου” τόνισε.

Και πρόσθεσε: “Το πρώτο σύμπτωμα ήταν η απώλεια της λίμπιντο σε μια νεαρή ηλικία. Το δεύτερο σύμπτωμα ήταν η βλεφαρόπτωση, πτώση των μαλλιών, αδυναμία να ξυπνήσω το πρωί και κανόνια να βαράνε. Εν συνεχεία καρκίνος στο στόμα και φυματίωση. Όλα αυτά προς το τέλος της θητείας μου, λίγο πριν παραιτηθώ. Έξι μήνες μετά την παραίτησή μου δεν είχαν αφήσει κανένα ίχνος. Για τη φυματίωση έκανα θεραπεία”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:57