search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:25
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Αρνητής του εμβολίου σκότωσε τον 9χρονο γιο του και αυτοκτόνησε

20.01.2021 10:54
ΗΠΑ: Αρνητής του εμβολίου σκότωσε τον 9χρονο γιο του και αυτοκτόνησε - Media

Η ιστορία με τον κορωνοϊό αρχίζει και ξεφεύγει επικίνδυνα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Αντιπρόεδρος μια εταιρείας επενδύσεων στο Σαν Φρανσίσκο σκότωσε τον 9χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, επειδή δεν ήθελε ο μικρός να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο Stephen O’Loughlin, 49 ετών, βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια του 9χρονου Pierce, ενώ ένα από τα ζητήματα που προκαλούσε τσακωμούς ανάμεσα στους γονείς του παιδιού ήταν ο εμβολιασμός του και γενικότερα θέματα υγείας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο O’Loughlin ήταν ένθερμος υποστηρικτής του αντιεμβολιαστικού κινήματος, ενώ πίστευε πως τα εμβόλια που έκανε ο γιος του όταν ήταν μικρό παιδί τον είχαν κάνει ασθενικό και του προκάλεσαν απώλεια κιλών.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν το 2012 πατέρας του παιδιού έγινε μέλος ενός new age γκρουπ που προωθούσε τον αντιεμβολιασμό, με την λογική ότι το εμβόλιο είναι εργαλείο ελέγχου των πολιτών από την κυβέρνηση.

Η Αστυνομία εντόπισε νεκρούς γιο και πατέρα το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η μητέρα του Pierce κάλεσε τις Αρχές αφού ο γιος της δεν εμφανίστηκε στο σχολείο του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10