search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:46
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: «Πόλεμος» ανάμεσα σε Δρόσω και Ασημίνα για τον μικρό Σέργιο

25.02.2021 07:34
Άγριες Μέλισσες: «Πόλεμος» ανάμεσα σε Δρόσω και Ασημίνα για τον μικρό Σέργιο - Media

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες με την Ασημίνα και τη Δρόσω να διεκδικούν με μανία τον Σέργιο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες της κόντρας τους

Όλα αρχίζουν όταν ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να πάρουν τον Σέργιο και να φύγουν για πάντα από το Διαφάνι, μένοντας μόνιμα στο Παρίσι. Εκείνη, αν και διστακτική στην αρχή, όσο περνούν οι μέρες θεωρεί πως είναι η καλύτερη λύση. Η απόφαση του ζευγαριού, ωστόσο, τους φέρνει αντιμέτωπους με τις οικογένειές τους.

Η Δρόσω αντιδρά ακραία, καθώς είναι αποφασισμένη ότι δε θα χάσει το παιδί της. Αυτή τη φορά, είναι έτοιμη να πολεμήσει για να διεκδικήσει όσα στερήθηκε.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το TV O’CLOCK, η Δρόσω και ο Κωνσταντής απευθύνονται σε δικηγόρο και τελικά στέλνει εξώδικο στην αδελφή της πως αν φύγουν θα διεκδικήσει το παιδί της.

Νιώθει τρόμο και μόνο στη σκέψη πως θα χάσει τον Σέργιο. Έτσι ετοιμάζουν κρυφά την αναχώρησή τους για το Παρίσι. Κάποια στιγμή, όμως, ξεφεύγει η αλήθεια από τον μικρό Σέργιο κι εκεί ανοίγει ο ασκός του Αιόλου…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:40