search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:35
MENU CLOSE

Ορλάντο Μπλουμ: Τραγουδάω τραγούδια με τη λέξη «μπαμπάς» στην κόρη μου

26.02.2021 16:10
Ορλάντο Μπλουμ: Τραγουδάω τραγούδια με τη λέξη «μπαμπάς» στην κόρη μου - Media

 

Ο Ορλάντο Μπλουμ αποκάλυψε ότι τραγουδά τραγούδια που περιέχουν τη λέξη «μπαμπάς» στην 6 μηνών κόρη του Daisy Dove, έτσι ώστε να γίνει η πρώτη της λέξη.

Αστειευόμενος για το πώς προσπαθούσε να ξεγελάσει την Daisy Dove να αναφέρεται πρώτα σε αυτόν, ο 44χρονος ηθοποιός είπε στο The Graham Norton Show: «Τραγουδάω και της φωνάζω όλη την ώρα. Τραγουδάω συνεχώς τα πάντα με τη λέξη “Μπαμπάς” σε αυτήν, οπότε λέει αυτή τη λέξη πριν από οτιδήποτε άλλο!».

Ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι απέκτησαν τη μικρή κόρη τους τον Αύγουστο, και η τραγουδίστρια είχε πει προηγουμένως ότι ο ηθοποιός ήταν «πολύ υποστηρικτικός» κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Ο ηθοποιός συνέχισε επίσης να μιλά για τη νέα του ταινία «Retaliation», η οποία κυκλοφόρησε εν μέσω πανδημίας στις 24 Ιουλίου 2020.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την κυκλοφορία της ταινίας, ο Ορλάντο Μπλουμ είπε: «Βγήκε κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού και δεν πίστευα ότι θα έβλεπε το φως της ημέρας – είμαι τόσο χαρούμενος που συνέβη τελικά αυτό. Είναι μια πολύ δυνατή ιστορία και ανατριχιάζω όταν μιλάω γι αυτήν. Βασίζεται στη ζωή του σεναριογράφου και ήταν ένα τόσο έντονο έργο που υπέγραψα αμέσως – ένιωσα ότι έπρεπε να το κάνω».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:35