search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:53
MENU CLOSE

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος των «Ράδιο Αρβύλα» θετικός στον κορωνοϊό

03.03.2021 13:21
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος των «Ράδιο Αρβύλα» θετικός στον κορωνοϊό - Media

 

Στην εκπομπή της Τρίτης, ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε ότι τελικά ο καλός του φίλος και συνεργάτης βρέθηκε θετικός στην Covid-19, ύστερα από μοριακό τεστ στο οποίο υπεβλήθη.

Όπως έγινε γνωστό, το μέλος της τετράδας του «Ράδιο Αρβύλα», ήρθε το Σαββατοκύριακο σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

«Το αγόρι μας είναι θετικό, θα μείνει σπίτι και εμείς θα είμαστε όλοι μαζί του», είπε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» την Τρίτη, με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να βρίσκεται στο σπίτι του σε καραντίνα.

«Μπορεί να μην είναι εδώ και τελικά δεν θα είναι εδώ για λίγο καιρό, σίγουρα γι’ αυτή την εβδομάδα. Το αγόρι μας είναι θετικό, θα μείνει σπίτι και εμείς θα είμαστε όλοι μαζί του. Να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί, να προφυλάξει τον εαυτό του και τους υπόλοιπους… Οπότε δεν θα βρίσκεται στο στούντιο του Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης» ήταν τα λόγια του Αντώνη Κανάκη.

Σε ζωντανή σύνδεση που είχαν μαζί του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επιβεβαίωσε τα όσα ειπώθηκαν, ενώ ανέφερε ότι δεν διαθέτει ιδιαίτερα συμπτώματα από τον ιό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24