search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:16
MENU CLOSE

24ωρη γενική απεργία σήμερα

13.06.2013 07:26
24ωρη γενική απεργία σήμερα - Media

24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία σήμερα από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενάντια στην κυβερνητική απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία σήμερα από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενάντια στην κυβερνητική απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Η συγκέντρωση των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Ραδιομέγαρο, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει τη δική του συγκέντρωση στις 10:30 στην πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Στη Θεσσαλονίκη η απεργιακή συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 11.00 στο κτήριο της ΕΤ3, ενώ στις περισσότερες μεγάλες πόλεις το απεργιακό ραντεβού έχει δοθεί ή αναμένεται να καταλήξει στις κατά τόπους ΕΡΑ.

Στην απεργία συμμετέχουν πλήθος σωματείων και ομοσπονδιών, όπως οι γιατροί του ΕΣΥ με απόφαση της ΟΕΝΓΕ, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, η ΟΤΟΕ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.
 
Στην απεργία συμμετέχουν και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Τα σωματεία σε ΕΘΕΛ και ΗΛΠΑΠ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία και ως εκ τούτου λεωφορεία και τρόλεϋ θα μείνουν ακινητοποιημένα.
 
Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στον προαστιακό, ενώ Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ πραγματοποίησαν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9.00 το πρωί.
 
Λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών στην απεργία το μετρό δεν θα εκτελεί δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:16