22/01/2020 01:39:31

Ματσαγγάνης: Παραμένω στη ΔΗΜΑΡ

Ματσαγγάνης: Παραμένω στη ΔΗΜΑΡ - Media
Με νέα ανάρτησή του στο facebook ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και καθηγητής της ΑΣΟΕΕ, Μάνος Ματσαγγάνης διαψεύδει ότι αποχώρησε από το κόμμα.

Στο κείμενό του ο κ. Ματσαγγάνης αναρωτιέται πως μία ανάρτησή του στο facebook πήρε τέτοιες διαστάσεις και μάλιστα μετά από οκτώ ημέρες.

Σημειώνει παράλληλα πως θα συνεχίσει να λέει τη γνώμη του και να την δημοσιοποιεί κάθε φορά που το θεωρεί απαραίτητο,  όχι και πολύ συχνά, πλέον.

Παράλληλα προτρέπει να συγκεντρωθούμε σε πιο σοβαρά ζητήματα και καταλήγει:

«Όχι, δεν έχω αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ. Όπως έχω πει εδώ και αρκετό καιρό, εντάχθηκα στο χώρο της δημοκρατικής αριστεράς τρεις δεκαετίες προτού ιδρυθεί το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς. Αλλάζω γνώμη κάθε φορά που κάποιος με πείθει με επιχειρήματα για το αντίθετο (όχι και πολύ συχνά). Αλλά δεν σκοπεύω να αλλάξω τη βασική πολιτική φιλοσοφία μου (too late for that).

»Ναι, θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου (αυτό έλειπε), και να την δημοσιοποιώ κάθε φορά που το θεωρώ απαραίτητο (όχι και πολύ συχνά, πλέον). Λυπάμαι εάν αυτό ενοχλεί - δεν είναι η πρόθεσή μου. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν με απασχολεί και πολύ.

Και τώρα θα παρακαλούσα να συγκεντρωθούμε σε πιο σοβαρά ζητήματα - ναι;»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.