search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:38
MENU CLOSE

Ματσαγγάνης: Παραμένω στη ΔΗΜΑΡ

20.06.2013 15:17
Ματσαγγάνης: Παραμένω στη ΔΗΜΑΡ - Media

Με νέα ανάρτησή του στο facebook ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και καθηγητής της ΑΣΟΕΕ, Μάνος Ματσαγγάνης διαψεύδει ότι αποχώρησε από το κόμμα.

Με νέα ανάρτησή του στο facebook ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και καθηγητής της ΑΣΟΕΕ, Μάνος Ματσαγγάνης διαψεύδει ότι αποχώρησε από το κόμμα.

Στο κείμενό του ο κ. Ματσαγγάνης αναρωτιέται πως μία ανάρτησή του στο facebook πήρε τέτοιες διαστάσεις και μάλιστα μετά από οκτώ ημέρες.

Σημειώνει παράλληλα πως θα συνεχίσει να λέει τη γνώμη του και να την δημοσιοποιεί κάθε φορά που το θεωρεί απαραίτητο,  όχι και πολύ συχνά, πλέον.

Παράλληλα προτρέπει να συγκεντρωθούμε σε πιο σοβαρά ζητήματα και καταλήγει:

«Όχι, δεν έχω αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ. Όπως έχω πει εδώ και αρκετό καιρό, εντάχθηκα στο χώρο της δημοκρατικής αριστεράς τρεις δεκαετίες προτού ιδρυθεί το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς. Αλλάζω γνώμη κάθε φορά που κάποιος με πείθει με επιχειρήματα για το αντίθετο (όχι και πολύ συχνά). Αλλά δεν σκοπεύω να αλλάξω τη βασική πολιτική φιλοσοφία μου (too late for that).

»Ναι, θα συνεχίσω να λέω τη γνώμη μου (αυτό έλειπε), και να την δημοσιοποιώ κάθε φορά που το θεωρώ απαραίτητο (όχι και πολύ συχνά, πλέον). Λυπάμαι εάν αυτό ενοχλεί – δεν είναι η πρόθεσή μου. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν με απασχολεί και πολύ.

Και τώρα θα παρακαλούσα να συγκεντρωθούμε σε πιο σοβαρά ζητήματα – ναι;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:37