search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:30
MENU CLOSE

Μήνυση στον Άδωνι από το Δήμο Τήνου

13.11.2013 14:52
Μήνυση στον Άδωνι από το Δήμο Τήνου - Media

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη κατέθεσε το Δημοτική Συμβούλιο Τήνου με αφορμή τις μεγάλες ελλείψεις γιατρών που υπάρχουν στον Κέντρο Υγείας του νησιού.

 
Μηνυτήρια αναφορά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη κατέθεσε το Δημοτική Συμβούλιο Τήνου με αφορμή τις μεγάλες ελλείψεις γιατρών που υπάρχουν στον Κέντρο Υγείας του νησιού.
 
Ο Δήμαρχος, αφού εξέθεσε το ιστορικό των προσπαθειών του, για τη βελτίωση της κατάστασης, στάθηκε ιδιαίτερα στο πρόσφατο στοιχείο της παραίτησης της Επιστημονικής Διευθύντριας και της αναπληρώτριας της στο Κέντρο Υγείας Τήνου, αλλά και στο γεγονός ότι, σύμφωνα με έγγραφο που φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Σύρου, υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι στην διασφάλιση της υγείας του πληθυσμού.
 
Μετά από αυτά, το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα ενέκρινε το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς, που στρέφεται κατά παντός υπευθύνου, αρχής γενομένης από τον Υπουργό Υγείας, σε σχέση με την απερίγραπτη κατάσταση των συνθηκών παροχής υπηρεσιών υγείας στο νησί.
 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01