02/07/2020 12:32:35

Μήνυση στον Άδωνι από το Δήμο Τήνου

Μήνυση στον Άδωνι από το Δήμο Τήνου - Media
 
Μηνυτήρια αναφορά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη κατέθεσε το Δημοτική Συμβούλιο Τήνου με αφορμή τις μεγάλες ελλείψεις γιατρών που υπάρχουν στον Κέντρο Υγείας του νησιού.
 
Ο Δήμαρχος, αφού εξέθεσε το ιστορικό των προσπαθειών του, για τη βελτίωση της κατάστασης, στάθηκε ιδιαίτερα στο πρόσφατο στοιχείο της παραίτησης της Επιστημονικής Διευθύντριας και της αναπληρώτριας της στο Κέντρο Υγείας Τήνου, αλλά και στο γεγονός ότι, σύμφωνα με έγγραφο που φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Σύρου, υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι στην διασφάλιση της υγείας του πληθυσμού.
 
Μετά από αυτά, το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα ενέκρινε το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς, που στρέφεται κατά παντός υπευθύνου, αρχής γενομένης από τον Υπουργό Υγείας, σε σχέση με την απερίγραπτη κατάσταση των συνθηκών παροχής υπηρεσιών υγείας στο νησί.
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.