search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:21
MENU CLOSE

Τουρκική ακταιωρός εμβόλισε ελληνική ανεμότρατα στον Έβρο

31.10.2014 13:44
Τουρκική ακταιωρός εμβόλισε ελληνική ανεμότρατα στον Έβρο - Media

Τουρκική ακταιωρός εμβόλισε μια ελληνική ανεμότρατα 3 μίλια από τις εκβολές του Έβρου.

Τουρκική ακταιωρός εμβόλισε μια ελληνική ανεμότρατα λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, ανοιχτά του Θρακικού Πελάγους, και πιο συγκεκριμένα σε απόσταση μόλις 3 μίλια από τις εκβολές του Έβρου, σύμφωνα με το www.thrakitoday.com.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ανεμότρατα, “Οι Τρεις Αδελφοί”, είχε βγει στα ανοιχτά για ψάρεμα όταν εμφανίστηκε το τουρκικό σκάφος κινούμενο με απειλητική διάθεση προς το μέρος του αλιευτικού. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά η ακταιωρός των Τούρκων εμβόλισε στην πλώρη το αλιευτικό, το οποίο σώθηκε από βέβαιο ναυάγιο χάρη στους ελιγμούς του έμπειρου καπετάνιου του.
 
Το περιστατικό αναστάτωσε, όπως ήταν φυσικό, τους αλιείς του Έβρου, οι οποίοι επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με μαύρες σημαίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:20