search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 13:58
MENU CLOSE

Αγγελική Νικολούλη

12.07.2010 08:42
Αγγελική Νικολούλη - Media

Για μία ακόμη φορά στην πολύχρονη καριέρα της βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Ύστερα από τη δική της εκπομπή «Φως στο τούνελ» και την αποκάλυψή της ότι αγνοούμενος βρισκόταν θαμμένος – κυριολεκτικά χτισμένος – κάτω από την μπανιέρα ενός σπιτιού, η αστυνομία κινήθηκε και συνέλαβε μία γυναίκα αλβανικής καταγωγής για την οποία έγινε γνωστό ότι είχε τεμαχίσει ώς και τον άντρα της στην Αλβανία, προτού έρθει να συνεχίσει την εγκληματική της δράση στην Ελλάδα.

Η τηλε-τιμωρός

Για μία ακόμη φορά στην πολύχρονη καριέρα της βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Ύστερα από τη δική της εκπομπή «Φως στο τούνελ» και την αποκάλυψή της ότι αγνοούμενος βρισκόταν θαμμένος – κυριολεκτικά χτισμένος – κάτω από την μπανιέρα ενός σπιτιού, η αστυνομία κινήθηκε και συνέλαβε μία γυναίκα αλβανικής καταγωγής για την οποία έγινε γνωστό ότι είχε τεμαχίσει ώς και τον άντρα της στην Αλβανία, προτού έρθει να συνεχίσει την εγκληματική της δράση στην Ελλάδα. Αεικίνητη η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της, να κάνει ζωντανή σύνδεση με Τίρανα, να μιλάει στα τηλέφωνα, να κρατάει σημειώσεις και να δίνει πληροφορίες στην Ασφάλεια. Μέσα σε τρεις ώρες εκπομπής βρήκε πού κρυβόταν η δολοφόνος και, ουσιαστικά, την παρέδωσε στα χέρια των Αρχών. Αυτή είναι δημοσιογραφική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Λαϊκή, με φτηνιάρικα σκηνικά. Κι η παρουσιάστρια, με τα γνωστά «νι και λι» της και ενδεδυμένη με ρούχα που συναγωνίζονται σε κακογουστιά τη δεκαετία του ’80. Τη δουλειά της όμως την κάνει. Ό,τι και να πει κανείς για την εμφάνιση της Αγγελικής Νικολούλη, είναι αστυνομική ρεπόρτερ και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Σε μία χώρα που η αστυνομία συχνά ολιγωρεί, εκείνη την έχει υποκαταστήσει στο έργο της. Και το σημαντικότερο (και πιο εκτιμητέο): Ποτέ δεν αποκαλύπτει στο κοινό, χάριν τηλεθέασης, πληροφορίες που θα μπορούσαν να παρεμποδίσουν την αστυνομική έρευνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 13:53