search
ΤΡΙΤΗ 13.10.2026 22:50
MENU CLOSE

Μείωση της διαφημιστικής δαπάνης, αντέχουν μόνο οι εφημερίδες

13.10.2010 07:21
Μείωση της διαφημιστικής δαπάνης, αντέχουν μόνο οι εφημερίδες - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Στο -11,07% διαμορφώθηκαν στο 9μηνο του 2010 οι τεκμαρτές διαφημιστικές απώλειες στα κύρια Μέσα Ενημέρωσης, με βάση τα στοιχεία της Media Services. Σύμφωνα με τα στοιχεία, μόνο οι εφημερίδες διατηρούν θετικό πρόσημο, αλλά και αυτό οριακά (+0,03%).

Στο -11,07% διαμορφώθηκαν στο 9μηνο του 2010 οι τεκμαρτές διαφημιστικές απώλειες στα κύρια Μέσα Ενημέρωσης, με βάση τα στοιχεία της Media Services. Σύμφωνα με τα στοιχεία, μόνο οι εφημερίδες διατηρούν θετικό πρόσημο, αλλά και αυτό οριακά (+0,03%).

Τις μεγαλύτερες απώλειες εξακολουθούν να καταγράφουν τόσο τα ερτζιανά (-27,46%) όσο και τα περιοδικά (-13,64%). Αντίθετα, η μικρή οθόνη περιορίζει τις απώλειές της στο -0,88%, παρουσιάζοντας με αυτό τον τρόπο σημάδια σταθεροποίησης.

Όσον αφορά τον μήνα Σεπτέμβριο, σύμφωνα πάντα με την Media Services, η συνολική τεκμαρτή δαπάνη μειώθηκε κατά 24,23%. Τον μήνα αυτό τις μεγαλύτερες απώλειες είχε η τηλεόραση, καθώς είδε τα διαφημιστικά της κονδύλια να μειώνονται κατά 31,49% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2009.

Δεύτερο σε απώλειες ήταν το ραδιόφωνο (-23,33%) και ακολούθησαν οι εφημερίδες με απώλειες 20,24%. Τις λιγότερες απώλειες τον Σεπτέμβριο είχαν τα περιοδικά, απώλειες που έφθασαν το 19,90%.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 13.10.2026 22:45