search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 06:41
MENU CLOSE

Ζωζώ Σαπουντζάκη

01.04.2011 00:21
Ζωζώ Σαπουντζάκη  - Media

Υπάρχει πολλές φορές η τάση στην μικρή και θλιβερή μας σόουμπιζ (ο Θεός να την κάνει), να ηρωοποιούμε κάποιους από τους εκπροσώπους της όσο αυτοί μεγαλώνουν και γερνούν. Προσπαθούμε να ξεχάσουμε την πραγματική τους διάσταση και πιστεύουμε ότι κάποτε υπήρξαν σημαντικοί.

Υπάρχει πολλές φορές η τάση στην μικρή και θλιβερή μας σόουμπιζ (ο Θεός να την κάνει), να ηρωοποιούμε κάποιους από τους εκπροσώπους της όσο αυτοί μεγαλώνουν και γερνούν. Προσπαθούμε να ξεχάσουμε την πραγματική τους διάσταση και πιστεύουμε ότι κάποτε υπήρξαν σημαντικοί. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έγινε γνωστή ως «βασίλισσα της νύχτας» στις δεκαετίες του 60 και του 70. Ήταν μια πολύ όμορφη και προκλητική γυναίκα, η οποία συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις και σε ελληνικές ταινίες του «παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου». Επίσης, είναι γνωστή για τα θρυλικά της πάρτυ στην Κινέττα αλλά και για τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση, με σημαία της τις μακριές τουαλέτες με το σκίσιμο που αφήνει να φανούν τα καλλίγραμμα πόδια της. Φέτος το χειμώνα ο Δημήτρης Μαλισσόβας έγραψε και σκηνοθέτησε την παράσταση «Ζωζώ.. ζωή σαν παραμύθι», η οποία ανεβαίνει στο Αγγέλων Βήμα, με την Ζωζώ επί σκηνής να τραγουδά και να μιλά για τη… ζωή της, στο πρότυπο της παράστασης της  Μαρινέλλας στο Παλλάς. Με μια ένσταση όμως: Η Ζωζώ δεν είναι Μαρινέλλα και δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούμε να της φτιάξουμε μια άλλη εικόνα από την πραγματική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07