Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ ΑΕΚ ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως επήλθε προφορική συμφωνία, για την επενδυτική είσοδο της ”Petit Chateau SRL” στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, έπειτα από τη συνάντηση που είχε ο Σταύρος Αδαμίδης με την αντιπροσωπεία της εταιρίας (πέντε άνδρες και μια γυναίκα), στο προπονητικό κέντρο της «Ένωσης» στα Σπάτα.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως επήλθε προφορική συμφωνία, για την επενδυτική είσοδο της ”Petit Chateau SRL” στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, έπειτα από τη συνάντηση που είχε ο Σταύρος Αδαμίδης με την αντιπροσωπεία της εταιρίας (πέντε άνδρες και μια γυναίκα), στο προπονητικό κέντρο της «Ένωσης» στα Σπάτα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:
«Έγινε σήμερα συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μεταξύ των εκπροσώπων της εταιρίας ”Petit Chateau SRL” και της Διοίκησης της ΠΑΕ.
Επήλθε προφορική συμφωνία σχετικά με τη διαδικασία ελέγχου και εισόδου της ανωτέρω εταιρίας στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Εφόσον προκύψει έγγραφη δεσμευτική συμφωνία θα δημοσιοποιηθούν οι όροι της».
Οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν τόσο σήμερα, όσο και αύριο, νέες επαφές, ώστε να οριστικοποιηθεί το deal.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.