Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤο «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Ρουλέτα πτώχευσης» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς η παραδομένη άνευ όρων κυβέρνηση ακολουθεί τις επιταγές της τρόικας. Η απειλή για στάση πληρωμών στο εσωτερικό και το σχέδιο για «κούρεμα» και ελεγχόμενη πτώχευση στο εξωτερικό, μετατρέπουν την Ελλάδα σε χώρα φτώχειας και χωρίς κυριαρχία και προκαλούν τριγμούς στο πολιτικό σύστημα.
Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Ρουλέτα πτώχευσης» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς η παραδομένη άνευ όρων κυβέρνηση ακολουθεί τις επιταγές της τρόικας. Η απειλή για στάση πληρωμών στο εσωτερικό και το σχέδιο για «κούρεμα» και ελεγχόμενη πτώχευση στο εξωτερικό, μετατρέπουν την Ελλάδα σε χώρα φτώχειας και χωρίς κυριαρχία και προκαλούν τριγμούς στο πολιτικό σύστημα. (Σελ. 3-5, 54-55)
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Πληθαίνουν οι φωνές των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ζητάνε εδώ και τώρα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, επειδή δεν αντέχουν την πολιτική πίεση να πάρουν πάνω τους τα επώδυνα νέα μέτρα. (Σελ. 6-7)
ΕΛΣΤΑΤ: Αρχίζει να εμφανίζονται στο προσκήνιο και να μπαίνουν στο κάδρο της δικαστικής διερεύνησης οι Masters Chef των Greek Statistics που μας βύθισαν στον πάτο όπου βρισκόμαστε σήμερα. (Σελ. 9)
ΔΕΗ: Άγγλος «ιππότης» εναντίον του προέδρου Αρθούρου σε μια μάχη που έχει ήδη κριθεί καθώς η ΔΕΗ είναι προγραμματισμένο να τεμαχιστεί και να πουληθεί. (Σελ.16-17)
ΕΥΠ: Ιστορίες κατασκοπευτικής τρέλας με σούπερ κατασκόπους που… παρακολουθούν τον εαυτό τους. Τρεις ιστορίες, η κάθε μία χωριστά και πως συνδέονται με μηχανισμούς μυστικών υπηρεσιών, ή κατασκόπους…(Σελ. 48-49).
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Η Πατρίσια Απέργη, μια από τις πιο ταλαντούχες νέες ελληνίδες χορογράφους, ιδρύτρια της ομάδας Αερίτες, μιλάει για τα προβλήματα του σύγχρονου χορού στην Ελλάδα. Ακόμη: Αρχαιολόγοι vs Μουσείου Ακρόπολης, Μουσική: Το τέλος της “αρπαχτής”, Πολιτισμός: Άλλος για την εφεδρεία; και Θέατρο Άμλετ αλά Ελληνικά.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.