Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣτη µάχη µπαίνουν οι πολιτικές και ενηµερωτικές εκποµπές της τηλεόρασης σε µια χρονιά που προµηνύεται ιδιαίτερα δύσκολη σε δηµοσιογραφικό επίπεδο, τόσο λόγω των εξελίξεων στο πολιτικό σκηνικό αλλά – ας µην κοροϊδευόµαστε – και λόγω των µεγάλων περικοπών που έχουν γίνει σε όλα τα µπάτζετ των εκποµπών.
Στη µάχη µπαίνουν οι πολιτικές και ενηµερωτικές εκποµπές της τηλεόρασης σε µια χρονιά που προµηνύεται ιδιαίτερα δύσκολη σε δηµοσιογραφικό επίπεδο, τόσο λόγω των εξελίξεων στο πολιτικό σκηνικό αλλά – ας µην κοροϊδευόµαστε – και λόγω των µεγάλων περικοπών που έχουν γίνει σε όλα τα µπάτζετ των εκποµπών.
Την ερχόµενη εβδοµάδα ξεκινά στο Mega για 12η χρονιά η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη, η οποία θα µεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 23.10 το βράδυ. Στην πρώτη εκποµπή για τη φετινή σεζόν ο Γιάννης Πρετεντέρης θα παρουσιάσει δημοσκόπηση της GPO που επιχειρεί να καταγράψει το σηµερινό πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό. Οι «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη εγκαινιάζουν τη φετινή τηλεοπτική χρονιά την Κυριακή 2 Οκτωβρίου µε νέες ιστορίες, που στόχο έχουν να µας κάνουν να σκεφτόµαστε διαφορετικά.
Στην ΕΡΤ, και συγκεκριµένα µέσα από τη ΝΕΤ, τη Δευτέρα 26 Σεπτεµβρίου ξεκινά ο νέος κύκλος της εκποµπής «NETWEEK», που παρουσιάζει η Έλλη Στάη. Κάθε Δευτέρα στις 22.00, αµέ σως µετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η εκποµπή θα αναλύει όλα τα πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα, θα προβάλλει και θα εκτιµά τις προεκτάσεις και τις συνέπειές τους και θα προσπαθεί να δίνει µια διαφορετική, διεισδυτική µατιά στην επικαιρότητα.
Παράλληλα, από την ίδια συχνότητα επιστρέφει το «THREENET» για δεύτερη χρονιά από σήµερα Πέµπτη στις 11 το βράδυ. Κάθε Πέµπτη, ο Χρήστος Μαχαίρας, ο Γιάννης Πολίτης και ο Κωνσταντίνος Ζούλας θα προσπαθούν να αναδεικνύουν τις µεγάλες θεµατικές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώµης, ενώ θα δίνουν τον λόγο όχι µόνο στους καθ’ ύλην αρµόδιους, αλλά και σε παράγοντες της δηµόσιας ζωής µε άποψη και γνώση, που αξίζει να ακουστούν. Οι συντελεστές της εκποµπής τονίζουν ότι, όπως και πέρσι, οι τηλεθεατές συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση και την εξέλιξη της εκποµπής µε πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας.
Στο Alter, ο Νίκος Χατζηνικολάου έρχεται «Πρόσωπο με πρόσωπο» µε τους πολιτικούς, και όχι µόνο, καλεσµένους του κάθε Δευτέρα βράδυ, ανοίγοντας την πολιτική συζήτηση.
Στον ΣΚΑΪ, από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 11 το βράδυ «Οι Νέοι Φάκελοι» του Αλέξη Παπαχελά επιστρέφουν για φέτος σε high definition επιµένοντας στη δηµοσιογραφική έρευνα. Στο σταθµό δεν έχουν ακόµη αποφασίσει µε ποιον τρόπο θα χρησιµοποιηθούν επιπλέον στην ενηµέρωση η Πόπη Τσαπανίδου και η Σία Κοσιώνη.
Στον ΑΝΤ1, στα σχέδια των στελεχών του βρίσκεται η δηµιουργία µιας εκποµπής µε πολιτικό περιεχόμενο, ωστόσο η απόφαση για ένταξη στο πρόγραµµα του σταθµού θα εξαρτηθεί από το πώς θα εξελιχθεί το φετινό τηλεοπτικό σκηνικό.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.