Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΝέα επίθεση εξαπέλυσε μέσω επιστολών, ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Αυτή τη φορά αποδέκτης ήταν ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας, για τον οποίο ο Αντιπρόεδρος της MIG μιλάει απαξιωτικά, χαρακτηρίζοντάς τον ταχυδρόμο του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Νέα επίθεση εξαπέλυσε μέσω επιστολών, ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Αυτή τη φορά αποδέκτης ήταν ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας, για τον οποίο ο Αντιπρόεδρος της MIG μιλάει απαξιωτικά, χαρακτηρίζοντάς τον ταχυδρόμο του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Όλα ξεκίνησαν όταν το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, έστειλε επιστολή στον Δημήτρη Γόντικα, ώστε να την κοινοποιήσει στους λοιπούς μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Σε αυτήν εκφράζεται η επιθυμία του Γιάννη Βαρδινογιάννη να εκχωρηθεί το δικαίωμα ψήφου των ανενεργών μετοχών της οικογένειας «Βαρδινογιάννη» στους λοιπούς σημαντικούς μετόχους, όσον αφορά τα θέματα ημερησίας διάταξης της Γ.Σ. της 4ης Οκτωβρίου, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα επί της διαδικασίας και οδηγηθεί ο Παναθηναϊκός σε επαναληπτικές συνελεύσεις και τελικά στο Πρωτοδικείο. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος απάντησε με επιστολή στην ΠΑΕ και τον Δημήτρη Γόντικα, στην οποία χαρακτηριστικά αναφέρει: «…πες τους ότι η μόνη τους λύση είναι η εγγύηση ότι θα πάρουμε πίσω όσα ξοδέψαμε για τον Βοτανικό και ότι δεν θα έχουμε οποιαδήποτε συνέπεια από τυχόν νομικές ευθύνες». Για την ιστορία της νέας… επιστολομαχίας, σας παρουσιάζουμε τα αυτούσια κείμενα.

Στη Βαρσοβία το απόγευμα ο Πρωθυπουργός
Τα απόγευμα ο Πρωθυπουργός αναμένεται στη Βαρσοβία, για τη Σύνοδο Κορυφής της «ανατολικής εταιρικής σχέσης» στην οποία συμμετέχουν αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων της ΕΕ και οι ανατολικοί εταίροι (Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Γεωργία, Μολδαβία και Ουκρανία).
Το βράδυ θα παρακαθίσει στο δείπνο που παραθέτουν στους ηγέτες ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τούσκ και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι, ενώ από αύριο το πρωί θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής και θα έχει και διμερείς επαφές με ηγέτες.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.