Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΠαναχαϊκή, Ιωνικός, Πανθρακικός, Δόξα Δράμας, Αετός Σκύδρας, Δόξα Κρανούλας, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Τάσος Θάνος, Κώστας Ηλιόπουλος, αθωώθηκαν από τον αθλητικό δικαστή για το σκάνδαλο με τα «στημένα» παιχνίδια.
Παναχαϊκή, Ιωνικός, Πανθρακικός, Δόξα Δράμας, Αετός Σκύδρας, Δόξα Κρανούλας, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Τάσος Θάνος, Κώστας Ηλιόπουλος, αθωώθηκαν από τον αθλητικό δικαστή για το σκάνδαλο με τα «στημένα» παιχνίδια.
Αναλυτικά η απόφαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ:
«Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 και τον Α. ΚΟΥΓΙΑ(πρόεδρος) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. Επέβαλε στον Α. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ τις πειθαρχικές ποινές: α. απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για χρονική περίοδο τριών(3) ετών και β. του χρηματικού προστίμου των τριάντα δύο χιλιάδων (32.000) ευρώ (πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ, την ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ και τους Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ(Πρόεδρος), Χ. ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ(Μεγαλομέτοχος και Ιδιοκτήτης), Θ. ΣΑΒΒΑΚΗ(Μεγαλομέτοχος και Ιδιοκτήτης), Δ. ΤΖΕΛΕΠΗ(Πρόεδρος) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και τον Α. ΣΑΜΙΟ(Πρόεδρος και Μεγαλομέτοχος) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ).
Απήλλαξε το ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ, το ΤΑΠ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ και τους Ι. ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗ(Πρόεδρος), Γ. ΤΥΡΙΑΚΙΔΗ(Προπονητής), Μ. ΚΑΣΣΗ(Πρόεδρος) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ).
Απήλλαξε τους Α. ΘΑΝΟ(Ποδοσφαιριστής ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ) και Κ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ(Ποδοσφαιριστής ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ) από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ)».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.