search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:00
MENU CLOSE

Ελευθερία Αρβανιτάκη

19.10.2011 12:29
Ελευθερία Αρβανιτάκη  - Media

Η διακριτική στάση της απέναντι στα πράγματα την προστάτευσε από πολλές τρικλοποδιές. Αν και από τις πιο αντιπροσωπευτικές ερμηνεύτριες του έντεχνου, εντούτοις δεν την επηρέασε η πτώση του.

Η διακριτική στάση της απέναντι στα πράγματα την προστάτευσε από πολλές τρικλοποδιές. Αν και από τις πιο αντιπροσωπευτικές ερμηνεύτριες του έντεχνου, εντούτοις δεν την επηρέασε η πτώση του. Η Ελευθερία που ξεκίνησε από τα ρεμπέτικα με την Οπισθοδρομική Κομπανία, έκανε πολύ σοφές επιλογές στο ρεπερτόριο που επέλεξε μέσα στα χρόνια, αλλά τραγούδησε και τραγούδια κατώτερα του επιπέδου της.  Όμως, δεν μίλησε ποτέ με μεγαλοστομίες, δεν έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις και δεν ακολούθησε την έπαρση συναδέλφων της. Ήταν και είναι σιωπηλή απέναντι στις επιτυχίες της. Γι’ αυτό τον λόγο το ελληνικό κοινό δεν γνωρίζει τις επιτυχίες της στον χώρο της world music στην Ευρώπη. Η Αρβανιτάκη θεωρείται μια από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις σε αυτόν τον χώρο. Με συμμετοχές στα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά φεστιβάλ και συνεργασίες με αναγνωρισμένους δημιουργούς, συνεχίζει να κάνει σταθερά βήματα. Τις τελευταίες μέρες έδωσε συναυλίες σε Αυστρία, Ελβετία και Γερμανία, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για τις χειμερινές τις εμφανίσεις στο μικρό και ανθρώπινο Gazarte, πολύ μακριά από την στημένη αισθητική της Βουκουρεστίου. Η νέα εποχή απαιτεί κινήσεις με προσοχή. Και η Ελευθερία ήταν πάντα προσεκτική στις κινήσεις της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48