search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.06.2026 22:43
MENU CLOSE

Σάκης Ρουβάς

24.10.2011 01:11
Σάκης Ρουβάς - Media

Ο Σάκης μεγάλωσε και πρέπει να το παραδεχτούμε. Ή μάλλον πρέπει εκείνος να το αποδεχτεί πρώτα από όλους. Ένας άντρας τραγουδιστής στα 40 του πρέπει να επιλέγει άλλους τρόπους για να προβάλει την δουλειά του.

Ο Σάκης μεγάλωσε και πρέπει να το παραδεχτούμε. Ή μάλλον πρέπει εκείνος να το αποδεχτεί πρώτα από όλους. Ένας άντρας τραγουδιστής στα 40 του πρέπει να επιλέγει άλλους τρόπους για να προβάλει την δουλειά του. Είτε είναι σταρ είτε όχι. Διότι ποιο είναι το νόημα μιας αφίσας για νυχτερινό κέντρο, για τις ανάγκες τις οποίας ο Ρουβάς έχει φωτογραφηθεί ως… ηπερήρωας; Σε ποιους απευθύνεται; Στις Ρουβίτσες, οι οποίες πλέον πλησιάζουν κι αυτές τα 40; Σε μια νυχτερινή Αθήνα που έχει καταρρεύσει με θόρυβο, θα μπορέσει ο Σάκης να κάνει την διαφορά και να γεμίσει ένα μαγαζί σαν το Αθηνών Αρένα; Το σύστημα των δημοσίων σχέσεων που στηρίζει τον Ρουβά εξακολουθεί να λειτουργεί, αλλά το θέμα είναι αν υπάρχει πλέον κοινό για να αγοράσει τα προϊόντα του. Ίσως εκείνο που θα έπρεπε να απασχολήσει περισσότερο τον Σάκη από τη διατήρηση των μυώνων του, είναι να βρει ένα νέο ρεπερτόριο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ηλικίας του αλλά και σε αυτές της νέας εποχής. Όσο πιο γρήγορα καταλάβει ότι το παλιό μοντέλο έχει χρεοκοπήσει, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσει να διασωθεί.  Ας δει πού βρίσκονται σήμερα οι αντίστοιχοι και αντίστοιχες «σταρ» των δύο περασμένων δεκαετιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.06.2026 22:36